Főoldal Filmek Carrie Fisher sokat fog szerepelni a Star Wars: Episode IX részben
Filmek

Carrie Fisher sokat fog szerepelni a Star Wars: Episode IX részben

Carris Fisher színésznő testvére elárulta, hogy Organa tábornok sok jelenetben fog szerepelni a J.J. Abrams Star Wars-filmjében.

222

Carris Fisher színésznő testvére elárulta, hogy Organa tábornok sok jelenetben fog szerepelni a J.J. Abrams Star Wars-filmjében.

Carrie Fisher testvére, Todd a napokban arról beszélt egy televíziós műsorban, hogy mennyire sok szerepet szánnak Leia hercegnőnek az új Star Wars-trilógia befejező részében, amire még csak 9. részként hivatkozunk. A színésznő két éve hunyt el, ami sok kérdést felvetett későbbi szerepe iránt, hiszen akkor még tartott a Star Wars: Az utolsó Jedik forgatása is, bár Rian Johnson a film rendezője később megerősítette, hogy minden jelenetet felvettek már Fisher-rel.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Lucasfilm korábbi nyilatkozatából kiderült, hogy Leiának vezető szerepet szántak az Episode IX-ben, hasonlóan Han Solóhoz (Harrison Ford) a Star Wars: Az ébredő Erőben és Luke Skywalkerhez (Mark Hamill) a Star Wars: Az utolsó Jedikben. A technika mára már adott, hogy bárkit visszahozzunk vizuális effektek segítségével, de a stúdió ezt is elvetette, s megerősítették, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történethez hasonlóan nem fognak CGI-t használni, hogy Leia vezető karaktere legyen a Skywalker-saga befejezőrészében. Később J.J. Abrams direktor elárulta, hogy Az ébredő Erő nem látott jeleneteit fogják felhasználni a befejező részben.

Todd Fisher a Good Morning America reggeli műsorban beszélt nővére felvételeiről, többek között arról, hogy mennyire izgatott, hogy a stúdió eddig soha nem látott felvételekkel búcsúztatja a karaktert a filmtörténelem egyik legnagyobb franchise-ában:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Todd Fisher”]Sok perces felvételekről van szó. Úgy értem, hogy nemcsak egysoros jelenetek lesznek. Fel nem használt, új tartalom, amit beleszőttek a történetbe. Ez az, ami nagyszerű érzést fog adni mindenkinek. Úgy fog kinézni, mintha köztünk lenne. Mintha tegnap forgatták volna.[/penci_blockquote]

Pontosan nem ismert, hogy a hercegnő mennyi időt tölt a képernyőn és milyen jelenetekben látjuk majd, mint ahogy azt sem, hogy a stúdió milyen módon köszön el szeretett karakterünktől. Nyáron egy sztorileírásból kiderült, hogy Az ébredő Erő egy teljes jelenetét kivágták a filmből, amelyben Leia nagy diskurzusban van az Első Rend fegyveréről, a Warhammer-ről. Nagy valószínűséggel J.J. Abrams és Chris Terrior társíró ezeket a jeleneteket írta újra, és forgalmazta át a párbeszédeket, hogy passzoljon a kilencedik részbe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.

Dave Filoni
BREAKINGFilmek

Dave Filoni lett a Lucasfilm kreatív igazgatója, ő felel a Star Wars jövőjéért, a filmekért és a sorozatokért

A rajongók legnagyobb örömére előléptetést kapott Dave Filoni, ő lett a Star...

Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi úgy fogalmazott, hogy “fel fogja b*szni az embereket” a Star Wars-filmje

Taika Waititi Star Wars-filmje vagy óriási siker lesz, vagy hatalmas bukta.

Kevin Feige
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy a beígért Star Wars-filmje nem fog elkészülni

Egy bejelentett Star Wars-filmről biztosan le kell mondanunk.