Főoldal Filmek Brutális posztert kapott a Fűrész X
Filmek

Brutális posztert kapott a Fűrész X

Eléggé beteg poszter érkezett a legújabb Fűrész-filmhez.

136
Fűrész

A Fűrész-franchise nagy mérföldkőhöz érkezik, hiszen elérkezett a tizedik rész ideje. A film forgatása már februárban be is fejeződött és idén szeptemberben láthatjuk a mozivásznon. A filmben visszatér Tobien Bill Jigsaw-ként és egy brutális posztert is kaptunk a nemsokára érkező filmhez, amit a Fűrész-filmek hivatalos Twitter oldala osztott meg.

Bell visszatérését egyébként már a Spirál: Fűrész hagyatékában megjósolták. “Egészen a forgatás utolsó napjáig beszéltünk arról, hogy Tobint is bevetjük” – mondta korábban Darren Lynn Bousman, a Spirál rendezője a ComicBook.com-nak. “Folyamatos küzdelem volt köztünk, és azt hiszem, mindannyian ide-oda mentünk ezzel kapcsolatban. Nehéz dolog volt, mert abban a pillanatban, ahogy Tobin Bell-t belevesszük a filmbe, az máris Fűrész 9. lesz. Ha a Jigsaw-ra vagy néhány más filmre gondolsz, akkor ott csak két percet kapott a képernyőn, és ennyi volt.”

“Megöltem őt a Fűrész III-ban, megöltem őt 16 évvel ezelőtt, szóval, hogy folyamatosan okos módokat találjak arra, hogy visszahozzam őt, nem akartam rossz szolgálatot tenni ennek a filmnek” – folytatta. “Senki sem versenyezhet Tobin Bell-lel, nem lehet senki más Jigsaw, és nem lehet felnőni ahhoz, amit ő hoz a franchise-ban, szóval nem akartam b*szakodni vele, nem akartam ezt csinálni. Úgy éreztem, hogy ezzel a filmmel és a korábbi filmekkel szemben is rossz dolgot csináltam volna, ha megpróbálom ezt megtenni”.

Mit tudunk a Fűrész X-ről?

Jelenleg a Fűrész X történetét rejtély övezi, de a Lionsgate és a Twister Pictures nemrégiben elárulta, hogy újabb csavaros és zseniális csapdákkal fognak előállni.

“Meghallgattuk, hogy mit kérnek a rajongók, és keményen dolgozunk egy olyan filmen, amit a Fűrész-rajongók és a horrorrajongók egyaránt imádni fognak” – írta egy korábbi sajtóközleményében a Fűrész producerei, Mark Burg és Oren Koules. “És ennek része az is, hogy Kevin Greutertnek, a Fűrész VI rendezőjének adjuk át a gyeplőt, amely még mindig a rajongók egyik kedvence az egész sorozatból. További részleteket hamarosan elárulunk”.

A filmről egyelőre csak ennyit tudunk, de idővel több mindenre is fény fog derülni. A mozikban szeptember 29-én fog debütálni.

Fűrész

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Fűrész X
Filmkritikák

Fűrész X kritika

Lássuk, tényleg annyira durva lett a Fűrész X, amiről a külföldi sajtó...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...