Brutális lett az Aquaman utolsó előzetese

Az Aquaman összes előzetese betalált eddig, de az utolsó mindent visz. Aquaman nemcsak Atlantisz királya lesz, hanem a DC Moziverzumé is?

Az Aquaman összes előzetese betalált eddig, de az utolsó mindent visz. Aquaman nemcsak Atlantisz királya lesz, hanem a DC Moziverzumé is?

Nemsokkal korábban a Warner Bros. stúdió úgy döntött, hogy elindítja az Aquaman jegyelővételt tengerentúlon, amivel együtt bemutatták a harmadik, s egyben végső előzetest Aquaman szóló kalandjából. Arthur Curryvel / Aquamannel (Jason Momoa) már tavaly Az Igazság Ligájában találkoztunk, idén decemberben pedig még jobban megismerjük a karaktert, és a rejtett vízalatti várost, Atlantiszt James Wan rendezésében.

Részletekbe nem bocsátkozik az előzetes, a nagy fordulatokat nem lövi le, azonban ha mégis úgy döntenél, hogy a nagyobb élményt szeretnéd meghagyni a bemutatóra, akkor hagyd ki az új előzetest, mert a megismert részletek és képkockák mellett dögivel akadnak új, eddig nem látott képsorok. Az elmúlt napokban arra is fény derült, hogy hány perces lesz az idei egyetlen DC / Warner képregényfilm, illetve, hogy Aquaman hány éves a DC Moziverzumban.

A film főszerepét a már említett Jason Momoa kapta, további szerepekben Amber Heard (Mera), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Thomas Curry), Nicole Kidman (Atlantisz királynő) és Willem Dafoe (Nuidis Vulko), de ide sorolhatnánk még Djimon Hounsou nevét is, akinek karakteréről éppen a múlt hétvégén hullt le a lepel.

Az Aquaman országos bemutatójára december 13-án kerül sor.

Total
24
Shares
Previous Article
Star Wars: Az ébredő Erő

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 3. rész

Next Article

Sok új forgatási képet kaptunk a Joker eredettörténetből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!