Aquaman

Kiderült, hogy mikor született Aquaman

Az Aquaman bemutatójához közeledve újabb részletről rántották le a leplet, most azt tudtuk meg, hogy mikor született a címszereplő.

Az Aquaman bemutatójához közeledve újabb részletről rántották le a leplet, most azt tudtuk meg, hogy mikor született a címszereplő.

A nagyképernyőn Arthur Curry, mint Aquaman (Jason Momoa) először 2017-ben mutatkozott be Az Igazság Ligája című alkotásban, igaz abból sok részletet nem árultak el a karakter múltjáról, és Meráról (Amber Heard) – ő csak pár percre tűnt fel -, illetve a víz alatti városról, Atlantiszról is csak pár képkockát kaptunk, de decemberben már okosabbak leszünk, hiszen érkezik az idei év egyetlen DC / Warner képregényfilm, az Aquaman. [penci_related_posts title=”Cikkek Aquamanről” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”list” align=”none” displayby=”tag” orderby=”random”]

A bemutató előtt kiadták az Arthur’s Guide to Atlantis című útikalauz könyvet, ami a sok információ között arra is válaszul szolgál, hogy a címszereplő mikor született, hiszen erre vonatkozó utalást nem kaptunk egyik kontextusban sem, de a főhős mellett az atlantisziakról is többet megtudunk. Egy rajongó már meg is vásárolta a könyvet, s Twitteren osztott meg egy képet arról, hogy mikor született Arthur Curry.

Nos, mint kiderült, Aquaman 1986-ban született, így 32 esztendős, amikor első saját filmjével bemutatkozik a DC Moziverzumban. Az évek alatt a DC képregényekben több módon is ábrázolták már a karaktert, volt amikor szakállal és kampós kézzel ábrázolták, miközben mások sokkal lazábbra vették a dolgot. James Wan rendező filmje valahol a kettő között helyezkedik el, kezdve a klasszikus ruhától, de Az Igazság Ligájából már kiderült, mennyire humoros karakterrel lesz dolgunk, merthogy Momoa színész karizmáját egy az egyben ráerőszakolta karakterére, ettől pedig egy sokkal lazább és könnyedebb DC-filmet kapunk decemberben – az első vélemények is arról árulkodnak, hogy jó irányba halad a DC.

Az Aquaman országos bemutatója december 20-án lesz.

Total
31
Shares
Previous Article

Rövid összefoglaló, hogy mi történt az XO: 2018 microsoftos rendezvényen

Next Article

Nagyon aranyos lett A kis kedvencek titkos élete 2. első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!