Halloween

Brutális lett a Halloween legújabb előzetese

Michael Myers hazatért a Halloween legújabb előzetesében, és nem kegyelmez senkinek.

Michael Myers hazatért a Halloween legújabb előzetesében, és nem kegyelmez senkinek.

Jamie Lee Curtis mára egy új Halloween előzetest ígért, amit most be is mutattak David Gordon Green legújabb alkotásából. Igaz a Comic-Conon már kaptunk egy ízelítőt a következő részből, de a valódi előzetesre eddig kellett várnunk. Most azonban befutott az új trailer, amelyben Michael Myers visszatér a városba, és elszabadulnak az indulatok, úrrá lesz a félelem, mert a gyilkos visszatért, hogy befejezze azt, amit félbehagyott négy évtizeddel korábban.

Habár a trailer hangulata egészen rémisztőre sikerült, egyfelől mégis csalódottak vagyunk, mert nem látunk semmit a könyörtelen vérengzésből, pusztán csak az áldozatok sikolyát hallani, ahogy Michael Myers akcióba lendül. A rendező ugyanakkor megnyugtatta a rajongókat, hogy a folytatás hű maradt az eredeti részhez, tehát hűen követi a korábbi részeket, köztük a nagyra becsült Halloween 2 eseményeit is.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszisban a következő olvasható:

Laurine Strode végső összecsapásra készül Michael Myers-szel, a maszkos gyilkossal, aki azóta kísérti őt, hogy négy évtizeddel korábban sikerült megszöknie a gyilkos karmaiból Halloween estéjén.

A Halloween bemutatója 2018. október 25-én lesz Magyarországon.

Total
5
Shares
Previous Article

Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról

Next Article

[FRISSÍTVE] Hivatalos képen Marvel kapitány a Marvel Moziverzum első női szuperhőse

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!