Brie Larson tagadta, hogy 7 filmre írt volna alá Marvelnél

Marvel kapitány hosszú évekig a Marvel Moziverzum része lesz miután kiderült, hogy összesen 7 filmre írt alá Brie Larson – délelőtt még így volt.

Marvel kapitány hosszú évekig a Marvel Moziverzum része lesz miután kiderült, hogy összesen 7 filmre írt alá Brie Larson – délelőtt még így volt.

A The Hollywood Reporter cikkével indult a nap, miszerint az Oscart nyert Brie Larson összesen hét Marvel-filmre írt alá, tehát a jövő márciusban érkező önálló Marvel kapitány és a még mindig cím nélküli Bosszúállók 4. után tovább öt filmben látjuk a szuperhőst. Nem sokkal korábban azonban a színésznő Twitteren megcáfolta a hírt, nem tudni, hogy szerződése hány Marvel-filmre terjed ki.

Marvel kapitány bemutatkozására 2019. március 7-én kerül sor, amihez már az első előzetest is bemutatták múlt hónapban. Akik jobb szeretik szinkronnal nézni a filmeket, azokban a hazai filmforgalmazó már elkészítette a magyar nyelvű trailert, amit a lap tetején magatok is megtekinthettek.

A Marvel Studios első női önálló szuperhősfilm után Carol Danvers legközelebb a Bosszúállók 4.-ben tér vissza, ahol Thanos egyik kihívója lesz a Föld legnagyobb hősei mellett. Hogy a jövőben mely alkotásokban kap még szerepet a karakter, nem tudni, hiszen a Pókember: Idegenben folytatáson és A galaxis őrzői vol. 3. kívül még nem erősítettek meg egyetlen más filmet sem Marvel negyedik fázisában, miközben egyre valószínűbb az új irány: több női szuperhős kap szerepet a folytatásban. Talán Marvel kapitányt A galaxis őrzői vol 3. részében tér vissza, vagy a már beharangozott Ms. Marvel szuperhősfilmben?

Ha már női szuperhősfilmekről beszélünk, akkor nem feledkezhetünk meg Scarlett Johansson Fekete Özvegy-filmjéről sem, amit évek óta pletykálnak, azonban a stúdió még mindig nem jelentette be – Stan Lee tavaly és Chris Evans idén erősítette meg -, pedig a hírek szerint már kiválasztották a rendezőt és a színésznő is igent mondott. Ehhez kapcsolódik még, hogy a színésznő 15 millió dollárért vállalta el a szerepet – Chris Evans (Amerika kapitány) és Chris Hemsworth (Thor) ugyanennyi összegért dolgozott előbbi az Amerika kapitány: Polgárháborún, utóbbi a Thor: Ragnarökön.

Total
1
Shares
Previous Article

Dave Bautista máris bejelentkezett egy szerepre a DC-nél

Next Article
Fekete Párduc

Ryan Coogler irányítása alatt érkezik a Fekete Párduc 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!