Bob Iger

Bob Iger személyesen szeretné megbeszélni a Marvel-balhét Martin Scorsese rendezővel

A Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger személyesen is szeretne találkozni Martin Scorsesevel, hogy megvitassák a Marvel-balhét.

A Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger személyesen is szeretne találkozni Martin Scorsesevel, hogy megvitassák a Marvel-balhét.

Az egész balhé még októberre nyúlik vissza, amikor Hollywood legendás nagy rendezője, Martin Scorsese kijelentésében vidámparki kalandokhoz hasonlította a Marvel Moziverzum alkotásait, miszerint azok nem mozikba való alkotások, illetve nem sokra becsüli őket. A vitában később színészek is becsatlakoztak, még a Disney elsőszámú embere, Bob Iger is elmondta véleményét Scorsese állításával kapcsolatban.

Két hónappal a Marvel-balhé kirobbantása után a Disney frontembere a Time lapnak adott interjúban elmondta, hogy szeretne Martin Scorsesevel találkozni, hogy személyesen is megbeszéljék a vitát, mert bármennyire is óriásrendezőről beszélünk, nincs joga azt állítani, hogy a Marvel alkotásai nem filmek. Egyébként a Time által az év üzletemberének választott Iger a következőt mondta:

Ha Martin Scorsese üzleti kockázatot szeretne vállalni, akkor minden hatalma megvan hozzá. Ez nem azt jelenti, hogy amit mi csinálunk, az nem művészet.

A lap cikke nem részletezi azt, hogy mikor szeretnék megejteni a találkozót, de több mint valószínű, hogy a Bosszúállók: Végjáték és Az ír filmek díjátadó ünnepségén ülnek egy asztalhoz, s beszélik át a „csúnya” dolgokat. Függetlenül attól, hogy melyik oldalnak adunk igazat, jó látni, hogy nem mennek el egymás kijelentései mellett, és ki tudja, lehet hogy a jövőben Bob Iger fogja finanszírozni majd Scorsese egyik leendő új alkotását.

A Marvel következő alkotását, a Fekete Özvegy-filmet 2020. április 30-án fogják bemutatni.

Total
8
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Farmer's Dynasty

Next Article
James Gunn

James Gunn tisztázta, hogy a Végjáték miatt át kell-e írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!