Bosszúállók: Végjáték

Bob Iger szavai szerint a Marvel Moziverzumra egy „Bosszúállók utáni világ” vár most

A következő években nem készül Bosszúállók-film, de ez nem jelenti azt, hogy a Végjátékkal végleg elbúcsúztunk a legnagyobb hősöktől.

A következő években nem készül Bosszúállók-film, de ez nem jelenti azt, hogy a Végjátékkal végleg elbúcsúztunk a legnagyobb hősöktől.

A Bosszúállók: Végjáték grandiózus fináléja nem egyszerűen egy film befejezése volt, hanem az Infinity Saga névre keresztelt filmgyűjtemény zárórésze. A Marvel Studios csaknem egy évtizeden és összesen 23 filmen keresztül építette a történetet, melynek végén a hőseink összecsaptak az Őrült Titánnal. A fináléban búcsút vettünk sok szeretett karaktertől, ám a következő években sem maradunk szuperhősök nélkül, hiszen nyáron bejelentették a következő két év alkotásait, de már az 5. fázisból is kaptunk címeket.

A 4. fázis egy teljesen új fejezetet nyit a Marvel Moziverzum életében, hiszen a korábbi fejezetekkel ellentétben ezúttal nem készül új Bosszúállók-film, és még az sem biztos, hogy az ötödik fázisra újra egyesülnek a Föld legnagyobb hősei. Bob Iger csütörtök este a Disney negyedéves konferenciahívásán sok más téma mellett a Marvel Moziverzum jövőjéről is beszélt, miközben egy felettébb érdekes megjegyzést tett a Bosszúállók jövőjéről.

Egy szó mint száz, a Bosszúállók továbbra is szerepet játszanak a Marvel életében, legyen szó képregényről, sorozatról vagy mozifilmről, hősökből nem szenvedünk hiányt a Végjáték utáni időkben sem, csak nem egy nagy formációban, hanem önálló részekben térnek vissza. Nehéz elképzelni, hogy a Végtelen háború és a Végjáték sikerei után a csapatnak végleg búcsút intettünk, mert pletykák szerint több Bosszúállók-film is tervezés alatt van, a Sötét és a Fiatal Bosszúállók is bevetésre készülnek.

Bosszúállók: Végjáték
Total
19
Shares
Previous Article
Disney+

Európa több országában is 2020. március 31-én indul a Disney+ streamingszolgáltató

Next Article
Luke Skywalker

Luke Skywalker több tanítványa is életben maradt, és nem belőlük lettek a Ren lovagjai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!