Wide Screen
Image default
Filmek

Bob Iger szavai szerint a Marvel Moziverzumra egy „Bosszúállók utáni világ” vár most

A következő években nem készül Bosszúállók-film, de ez nem jelenti azt, hogy a Végjátékkal végleg elbúcsúztunk a legnagyobb hősöktől.

A Bosszúállók: Végjáték grandiózus fináléja nem egyszerűen egy film befejezése volt, hanem az Infinity Saga névre keresztelt filmgyűjtemény zárórésze. A Marvel Studios csaknem egy évtizeden és összesen 23 filmen keresztül építette a történetet, melynek végén a hőseink összecsaptak az Őrült Titánnal. A fináléban búcsút vettünk sok szeretett karaktertől, ám a következő években sem maradunk szuperhősök nélkül, hiszen nyáron bejelentették a következő két év alkotásait, de már az 5. fázisból is kaptunk címeket.

A 4. fázis egy teljesen új fejezetet nyit a Marvel Moziverzum életében, hiszen a korábbi fejezetekkel ellentétben ezúttal nem készül új Bosszúállók-film, és még az sem biztos, hogy az ötödik fázisra újra egyesülnek a Föld legnagyobb hősei. Bob Iger csütörtök este a Disney negyedéves konferenciahívásán sok más téma mellett a Marvel Moziverzum jövőjéről is beszélt, miközben egy felettébb érdekes megjegyzést tett a Bosszúállók jövőjéről.

A Marvel esetében én egy Bosszúállók utáni világnak nevezem, de ez nem jelenti azt, hogy nem készülnek filmek a Bosszúállók karakterivel. Valójában, jövőre jön ki a Fekete Özvegy-film, és a Thor 4.-en is dolgoznak, és még sorolhatnám. Olyan más karakterekbe ássuk bele magunkat, mint az Örökkévalók.
Bob Iger

Egy szó mint száz, a Bosszúállók továbbra is szerepet játszanak a Marvel életében, legyen szó képregényről, sorozatról vagy mozifilmről, hősökből nem szenvedünk hiányt a Végjáték utáni időkben sem, csak nem egy nagy formációban, hanem önálló részekben térnek vissza. Nehéz elképzelni, hogy a Végtelen háború és a Végjáték sikerei után a csapatnak végleg búcsút intettünk, mert pletykák szerint több Bosszúállók-film is tervezés alatt van, a Sötét és a Fiatal Bosszúállók is bevetésre készülnek.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] Laza, de véresen komoly lett a Fekete Párduc első teaser előzetese

Kévés Bence Mihály

Besorolást kapott a Fekete Párduc második előzetese

Kévés Bence Mihály

Erős kapcsolat van A Hangya és a Darázs és a Bosszúállók 4. között

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább