Főoldal Filmek Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával
Filmek

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Billie Eilish ahogy ígérte, elkészült a következő James Bond, a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával, s ezzel történelmet írt.

749
Billie Eilish

Billie Eilish ahogy ígérte, elkészült a következő James Bond, a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával, s ezzel történelmet írt.

A mindössze 18 éves Billie Eilish történelmet írt, hiszen ő lett minden idők legfiatalabb zeneszerzője, aki témát írt egy James Bond-filmhez. Napjaink egyik legnépszerűbb énekese néhány hete még a Grammy-díjakat zsebelte serényen, most pedig a YouTube számlálóját bolondította meg, hiszen Daniel Craig főszereplésében készült következő Bond-film főcímdalát már több mint 12 millióan tekintették meg a világ legnagyobb videomegosztó portálján.

Eilish első teljesértékű When We All Asleep, Where Do We Go? című albuma már debütált a Billboard 200-on, az amerikai Billboard magazin által hetente közzétett zenei nagylemez és EP eladási slágerlistán, valamint másik 17 országban. A dal egy árulásról, szerelmi csalódásról szól, ami alighanem az előzetesben is megjelenő, Bond és Léa Seydoux által alakított Madeleine Swannhez barátnőjéhez vezethető vissza.

A filmben visszatér Daniel Craig mellett Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah Jeffrey Wright és Ralph Fiennes, új belépőként pedig Rami Malek.

007 Nincs idő meghalni magyar bemutatója 2020. április 9-én lesz. 

007 Nincs idő meghalni
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események