Főoldal Előzetesek Bemutatták Guy Ritchie és Henry Cavill új filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták Guy Ritchie és Henry Cavill új filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare első előzetesét

Nézd meg Guy Ritchie legújabb agymenését Henry Cavill főszereplésével a The Ministry of Ungentlemanly Warfare előzetesében.

634

A Lionsgate tegnap bemutatta Guy Ritchie rendező legújabb akciófilmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare első nagy előzetesét, amelyben Henry Cavill, Eiza González és Alan Ritchson nácikra vadászik. A film igaz történeten alapul (hiszitek vagy sem), és Damien Lewis The Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops (már értjük, miért rövidítették le a film címét) című könyvének adaptációja.

Cavill Gus March-Phillips szerepében, aki egy szigorúan titkos harci egység vezetője, amelyet Winston Churchill brit miniszterelnök hozott létre a II. világháború idején. A trailer szerint ez a vegyes csapat egy merész küldetésre indul a nácik ellen, és úriemberekhez nem méltó, minden piszkos harci taktikát alkalmaznak, hogy leszámoljanak az ellenséggel. A végeredmény egy golyóktól, robbanásoktól és vérontástól feltüzelt őrült akciófilm. Merész megközelítésük végül megváltoztatta a háború menetét, és megalapozta a brit SAS-t és a modern Black Ops hadviselést.

Henry Cavill vezeti a csapatot, amelyben Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusamokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding és Cary Elwes is szerepel.

A filmet rendezte Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Az úriemberek) és társ-forgatókönyvírójaként, valamint Jerry Bruckheimer (Top Gun: Maverick, A Karib-tenger kalózai) producereként a The Ministry of Ungentlemanly Warfare lehet a tavaszi szezon egyik legnagyobb menése.

A csak röviden TMOUW 2024. április 19-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?

Argylle: A szuperkém
Filmek

Henry Cavill nem érti a szexjeleneteket, szerinte túl sok van belőlük a filmekben

Henry Cavill érvelt, hogy miért rossz, ha telepakolják a filmeket szexjelenetekkel.

Argylle: A szuperkém
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Argylle: A szuperkém premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg az Argylle: A szuperkém című filmet a mozikban.