Bemutatták az első Fekete Párduc posztert, teaser is érkezik éjjel

Délután debütált az első Fekete Párduc poszter, de a Marvel azt is elárulta, hogy éjjel érkezni fog egy teaser trailer is.

Délután debütált az első Fekete Párduc poszter, de a Marvel azt is elárulta, hogy éjjel érkezni fog egy teaser trailer is.

A Marvel Studios végre megmutatta hatalmas poszteren Ryan Coogler által rendezett Fekete Párduc filmet, rajta Chadwick Boseman által megformált T’Challa főszereplőt, akivel tavaly már találkoztunk az Amerika kapitány: Polgárháború részben. Plusz a stúdió azt is megsúgta, hogy valamikor késő éjjel – az nálunk inkább már szombat reggelt jelent – elérhető lesz a film első videója, ami a nagy első előzetes előzetesének szánnak.

Túl sok mindent nem tudtunk meg a képből, pusztán csak Wakanda uralkodójának trónját látni, benne a frissen megkoronázott herceget, T’Challát. A főhős olyan halálos veszélyekkel kerül majd szembe, melyek megtesznek mindent annak érdekében, hogy megdöntsék hatalmát és az országot. Amint elérhetővé teszik az előzetest, azonnal megosztjuk veletek. Tartsatok velünk a későbbiekben is!

A Fekete Párducot 2018. február 16-án mutatják majd be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Promóciósrajzokat kaptunk a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Next Article
Fekete Párduc

[FRISSÍTVE] Laza, de véresen komoly lett a Fekete Párduc első teaser előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!