Főoldal Filmek Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét
Filmek

Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét

A Blumhouse több filmjének bemutatóját is módosította, köztük az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. is érintett benne.

385
Öt éjjel Freddy pizzázójában
Forrás: Universal Pictures

A Universal Pictures és a Blumhouse kitűzte az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. bemutatójának dátumát, illetve változás történt James Wan ötlete alapján készült horror folytatásának premierjében is. A Variety jelentése alapján a nagysikerű videójáték-franchise feldolgozása 2025. december 5-én jön ki a mozikban.

A Blumhouse naptárában történt frissítés több más film bemutatóját is tartalmazza. Már megint csúsztatták a naptárban, a M3GAN 2.0 premierje egy hónappal ismét későbbre tolódott, az eredetileg tervezett 2025. május 16-i dátumról 2025. június 27-re. A második részt nem sokkal azután jelentették be, hogy 2024 év elején nagy sikert aratott a kritikusok és a rajongók körében. A Fekete telefon 2. ennél sokkal jelentősebb csúszást szenvedett el, és most 2025. október 17-én jelenik meg a korábban tervezett 2025. június 27-i dátum helyett.

A The Woman in the Yard és a Drop is felkerült a Blumhouse megjelenési ütemtervére. Az előbbit 2025. március 28-án, az utóbbit pedig 2025. április 11-én láthatja a közönség. A rajongók el lesznek halmozva a Blumhouse produkcióival jövőre, ugyanis a stúdió filmjeit márciustól kezdve egészen decemberig fogják bemutatni.

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. valószínűleg az egyik legjobban várt megjelenés a közeljövőben. Miután a nagy sikerű indie horror játékot feldolgozták a filmvásznon tavaly, a Blumhouse bejelentette, hogy minden idők legjobb filmnyitányát hozták össze a gyilkos robotok. Nem meglepő módon áprilisban bejelentették a folytatást, amely eredetileg 2025 őszére ígérték.

M3GAN
Forrás: Blumhouse
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Ahsoka
Filmek

Az Ahsoka sötét szereplője kapta a M3GAN 2.0 egyik kulcsszerepét

Ivanna Sakhno vajon a M3GAN 2.0 főellenségét játssza majd?

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bejelentették az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatását

Hivatalosan is zöld utat kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatása.