Főoldal Filmek Bejelentették az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatását
Filmek

Bejelentették az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatását

Hivatalosan is zöld utat kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatása.

292
Öt éjjel Freddy pizzázójában
Forrás: Universal Pictures

A Universal Pictures szerdán délután a Las Vegas-i CinemaCon színpadán megerősítette, hogy 2025 őszén kerül a mozikba a nagysikerű Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatása. A folytatás híre már télen felmerült az első rész főszereplőjét alakító Josh Hutcherson kijelentése után, de hivatalosan csak most vált biztossá, hogy dolgoznak a második részen.

A hírt Jim Orr, a Universal Pictures amerikai mozis piac terjesztéséért felelős elnöke osztotta meg a szak nagyjaival, és bár konkrét részleteket nem fedett fel a várva várt folytatásról, most először beszéltek nyíltan arról, hogy a tavalyi év egyik meglepetésfilmje bizony visszatér.

Nem meglepő, hogy már javában dolgoznak a második filmen, miután az eredeti film a Blumhouse Productions valaha volt legsikeresebb filmje lett. A Box Office Mojo szerint a bejelentett költségvetés mintegy 20 millió dollár körül volt, és ehhez képest az Öt éjjel Freddy pizzázójában észak-amerikai debütálásakor 78 millió dollárt hozott, és világszerte 291,4 millió dollárt keresett vele a stúdió. Egyszóval minden amellett szólt, hogy visszatérjenek ezek a gyilkos robotok a filmvászonra.

A Blumhouse csapata is csatlakozott az örömteli bejelentéshez az X-en (korábban Twitteren) az alábbi képpel, illetve szöveggel: „ELŐSZÖR IS MEGERŐSÍTJÜK, HOGY LESZ EGY FOLYTATÁS AZ ÖT ÉJJEL FREDDY PIZZÁZÓJÁBAN-HOZ, 2025 ŐSZÉN ÉRKEZIK.”

Túl tudsz élni öt éjszakát? A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz, mert a Blumhouse – a M3GAN, a Fekete telefon és a Láthatatlan ember mögött álló stúdió – felvarázsolja a FIVE NIGHTS AT FREDDY’S című videójták feldolgozását a filmvászonra. A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét

A Blumhouse több filmjének bemutatóját is módosította, köztük az Öt éjjel Freddy...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.