Hang nélkül 2.

Befutott a Hang nélkül 2. végső előzetese ráadásul magyar szinkronnal

Nagyon impresszívre sikerült a Hang nélkül 2. új előzetese.

Ahogy azt tegnap már beharangozták, ma megérkezett a nagysikerű Hang nélkül második részének új, utolsó előzetese. A videóban kapunk egy visszaemlékezést, amiből többet megtudunk, hogyan robbant ki járvány és lepték el a földet a földönkívüliek, miközben a jelenben is rosszabbra fordultak a dolgok. Már nem elég csöndben maradni.

A 2018-ban bemutatott első rész a SXSW stúdió egyik legsikeresebb alkotása volt az elmúlt években. Josh Krasinski rendező alig 20 millió dollárból készült alkotása nagy népszerűségnek örvendett, pozitív kritikák, és a nézők is áradoztak az Emily Blunt főszereplésével készült horrorfilmről.

Hang nélkül folytatásában visszatérnek az első rész főszereplői, kivéve John Krasinski rendező karakterét, aki meghalt az első rész végén. Amit eddig tudunk az előzetesből az, hogy egy visszaemlékezéssel indít az idegenek inváziójáról, amelyben az idegenek érkezését látjuk. Majd ezután főszereplőink találkoznak egy túlélővel, Cillian Murphy alakításában, aki az Abbott családnak segít túlélni ezt a szörnyekkel sújtott világot.

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a sikert, ám miután az első részben karakterét meggyilkolták az idegenek, a folytatásban csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte, korábbi elmondásai alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét ebben a poszt-apokaliptikus világban, de korábban már azt is megerősítették, hogy a folytatásban jobban megismerjük majd a szörnyek eredetét.

A Hank nélkül 2. részt június 10-én fogják bemutatni a mozikban.

Total
5
Shares
Previous Article

Lehet, hogy idén már nem startol el a Starfield?

Next Article
Zack Snyder

Zack Snyder nem gondolja, hogy túlélne egy Star Wars rendezést

Related Posts