Wide Screen
Image default
Előzetesek

Befutott a Fekete Özvegy magyar szinkronos előzetese

A Marvel Studios még három hete mutatta be a Fekete Özvegy-film előzetesét, amit már magyarul is megnézhettek.

A Marvel Studios még három hete mutatta be a Fekete Özvegy-film előzetesét, amit már magyarul is megnézhettek.

A sok-sok pletyka és titkolózás után végre nyáron a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios megerősítette és bejelentette, hogy Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet jövő 2020 nyarán fogják bemutatni, ez lesz a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotása (talán nem véletlen az időzítés).

Szívmelengető kép fogadja a magyar rajongókat, hiszen már az első képsorokban Budapestet mutatják nekünk – és ezúttal tényleg Budapestet látjuk a filmben -, de ez csak a kezdet, mert a trailer tömve van Budapest utcáin forgatott jelenetekkel, ismerős helyszínekkel, és ahogy arról előzetesen már beszéltek a szereplők, a film vérbeli akciófilm lesz, a szereplőgárdában pedig napjaink nagyjai kaptak helyet, ugyanis a Stranger Things sztárja, David Harbour, Florence Pugh, valamint a visszatérő Ross tábornok (William Hurt) is feltűnik még néhány snitt erejéig.

Hogy pontosan miről fog szólni a Cate Shortland által rendezett történet, kissé homály fedi még, bár Johansson korábban már megerősítette, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik a sztori, amikor Natasha bujkálni kényszerül tettei miatt (engedte megszökni Amerika Kapitányt és Buckyt Berlinből). A gonosztevők sorát pedig Kiképző erősíti majd, akit egy tankban láttunk az előzetesben is.

A trailer elemzésünkben már beszéltünk arról, hogy a Marvel milyen szerepet szánhat Fekete Özvegynek, na nem annak, akit eddig Scarlett Johansson alakított (hiszen feláldozta magát a Végjátékban), hanem Florence Pugh karakteréről beszélünk, akiről azt rebesgetik, hogy fontos szerepet kap a jövőben, ő lehet Johansson utódja.

Fekete Özvegy-film amerikai bemutatóját 2020. május 1-jére tűzték ki.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat