Wide Screen
Filmek

Scarlett Johansson megerősítette Fekete Özvegy sorsát a Bosszúállók: Végjáték után

A rajongók meggyőződése továbbra is az, hogy Fekete Özvegynek van visszaút a Végjáték után is.

A rajongók meggyőződése továbbra is az, hogy Fekete Özvegynek van visszaút a Végjáték után is.

A Bosszúállók: Végjátékban hőseink nagy árat fizettek Thanos megállításáért. Tony Stark mellett Fekete Özvegy is feláldozta magát, mikor Clint Bartonnal a Vormirra mentek a Lélekkőért. A Bosszúállók: Végtelen háborúból megtanultuk, a kő súlyos árat követel: lelket lélekért. Nem volt más választás, mint valakinek fel kellett áldoznia magát a kőért, végül Nat mélybe vetette magát a sziklafalról.

Ennek ellenére is sok rajongó abban bízik, hogy Fekete Özvegy valamilyen formában túlélhette, van még remény a visszatérésre. 2020-ban valóban visszatér a karakter, de egy előzményfilmben, ami az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik majd. Jimmy Fallon műsorában Scarlett Johansson így reagált a rajongói teóriákra:

Alig várom, hogy megosszam mindenkivel [a karakterem sorsát]. Fantasztikus volt, mármint úgy értem, hogy része vagyok ennek, és nagyon izgatott vagyok miatta. Őszintén szólva a Fekete Özvegy-film azt a befejezést hozza el nekem, amire szükségem volt, azért, mert az utolsó esetben érzelmileg és a szó szoros értelemben is elpusztítottak engem. Csak néhány biztos dolog van, és a halál határozottan az, nincs igazam? Az emberek nem hisznek ebben, és megpróbálnak meggyőzni erről, hogy a karakterem valójában nem halt meg, és talán egy alternatív univerzumban tovább él, de nem így van. Szerintem a halál a végső állomás.

Scarlett Johansson

A Pókember: Idegenben már utalt a multiverzum létezésére, ami valóban megoldást jelentene Fekete Özvegy visszatérésére, így a karaktert nemcsak előzményfilmben, hanem a Végjáték utáni időben is látnánk. A józan ész azt diktálja, hogy a Fekete Özvegy-film után búcsút intünk Scarlett Johansson karakterének, bár Johansson a közelmúltban valami nagy kezdetére utalt. Lehet, hogy a Fekete Özvegy-film új fejezetet nyit, de nem Natasha előtt, hanem más KGB-és ügynökök előtt.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat