x
Filmek

Scarlett Johansson megerősítette Fekete Özvegy sorsát a Bosszúállók: Végjáték után

A rajongók meggyőződése továbbra is az, hogy Fekete Özvegynek van visszaút a Végjáték után is.

Scarlett Johansson megerősítette Fekete Özvegy sorsát a Bosszúállók: Végjáték után
  • Publishedoktóber 23, 2019

A rajongók meggyőződése továbbra is az, hogy Fekete Özvegynek van visszaút a Végjáték után is.

A Bosszúállók: Végjátékban hőseink nagy árat fizettek Thanos megállításáért. Tony Stark mellett Fekete Özvegy is feláldozta magát, mikor Clint Bartonnal a Vormirra mentek a Lélekkőért. A Bosszúállók: Végtelen háborúból megtanultuk, a kő súlyos árat követel: lelket lélekért. Nem volt más választás, mint valakinek fel kellett áldoznia magát a kőért, végül Nat mélybe vetette magát a sziklafalról.

Ennek ellenére is sok rajongó abban bízik, hogy Fekete Özvegy valamilyen formában túlélhette, van még remény a visszatérésre. 2020-ban valóban visszatér a karakter, de egy előzményfilmben, ami az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik majd. Jimmy Fallon műsorában Scarlett Johansson így reagált a rajongói teóriákra:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Scarlett Johansson”]Alig várom, hogy megosszam mindenkivel [a karakterem sorsát]. Fantasztikus volt, mármint úgy értem, hogy része vagyok ennek, és nagyon izgatott vagyok miatta. Őszintén szólva a Fekete Özvegy-film azt a befejezést hozza el nekem, amire szükségem volt, azért, mert az utolsó esetben érzelmileg és a szó szoros értelemben is elpusztítottak engem. Csak néhány biztos dolog van, és a halál határozottan az, nincs igazam? Az emberek nem hisznek ebben, és megpróbálnak meggyőzni erről, hogy a karakterem valójában nem halt meg, és talán egy alternatív univerzumban tovább él, de nem így van. Szerintem a halál a végső állomás.[/penci_blockquote]

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Pókember: Idegenben már utalt a multiverzum létezésére, ami valóban megoldást jelentene Fekete Özvegy visszatérésére, így a karaktert nemcsak előzményfilmben, hanem a Végjáték utáni időben is látnánk. A józan ész azt diktálja, hogy a Fekete Özvegy-film után búcsút intünk Scarlett Johansson karakterének, bár Johansson a közelmúltban valami nagy kezdetére utalt. Lehet, hogy a Fekete Özvegy-film új fejezetet nyit, de nem Natasha előtt, hanem más KGB-és ügynökök előtt.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Fekete Özvegy

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.