Főoldal Előzetesek Befutott a Démonok között: Az ördög kényszerített félelmetes első előzetese
Előzetesek

Befutott a Démonok között: Az ördög kényszerített félelmetes első előzetese

Durva lett a Démonok között 3. előzetese.

202

Már reggel megosztottuk veletek az amerikai IGN-en keresztül közzétett új képeket a folytatásból, most pedig néhány perccel korábban befutott a várva-várt első előzetes is. Az első két Démonok között rész után igazi Démonok között univerzumot alakított ki az évek alatt a Warner Bros., amihez később Annabelle-filmek és más rémségek társultak.

A rendező le sem tagadhatná, hogy milyen mély benyomást keltett benne az 1973-as Az ördögűző, hiszen az első képek és beszámolók szerint a franchise soron következő része gazdagon merít ebből az alkotásból. Sőt, az amerikai IGN-en keresztül bemutatott képek egyike is szinte a klasszikus horrorfilmet idézi, és Az ördög kényszerített alcím is erre utal. Démonok között 3. több szempontból is más lesz az előző részektől, részben azért, mert végre elhagyjuk a kísértet járta házat, de a film tónusa is megújul. Sokkal sötétebb képi világgal készült a film, és itt nem feltétlenül a filterezésre kell gondolni.

Az új rész legnagyobb újítása, hogy valós eseményt dolgoz fel. 1981-ben Arne Cheyenne Johnson – akit Ruairi O’Connor alakít a filmben – megölte a főbérlőjét, majd a tárgyaláson azt állította, hogy nem volt tudatában a gyilkosság alatt, mert testét megszállta az ördög. Az esetben Ed – akit a filmben Patrick Wilson alakít – és Lorraine – a filmben Vera Farmiga játszik – nyomoztak. Lényegében az alapsztori változatlan a korábbi részekhez képest, ezúttal is természetfeletti dolgok után nyomoz a Warren házaspár, azzal a csavarral, hogy nemcsak a démon ellen harcolnak, hanem komoly megpróbáltatásokon mennek keresztül a főhősök is.

A Michael Chaves rendezésében, Peter Safran és James Wan produceri munkájával készült új filmet David Leslie Johnson-McGoldrick írta, még a sztorit Johnson-McGoldrick és Wan jegyzi. Wilson és Farmiga visszatér a főszerepben, mellette Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard, Charlene Amoia és Paul Wilson kapott még szerepet.

Démonok között: Az ördög kényszerített amerikai bemutatójára június 4-én kerül sor a mozikban és természetesen az HBO Maxon, itthon pedig egy nappal korábban, már június 3-án jegyet válthatunk a filmre a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Novemberben az HBO Max kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

A Transformers-rajongóknak nem marad sok idejük újranézni a filmeket, mert az HBO...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

streaming services
Filmek

Egy felmérésből kiderült, melyik streaming szolgáltatás törli a legtöbb sorozatot

Egy felmérésből kiderül, hogy tényleg a Netflix törli a legtöbb sorozatot?

Flash: A Villám
Filmek

A Black Adam streaming-bemutatójánál is rosszabbul kezdett a Flash: A Villám

Tényleg ennyire rossz lett a Flash: A Villám, hogy még az HBO...