Befejeződött a Deadpool 2. forgatása

A New Mutants után filmre vettek egy másik X-Men filmet is, bejelentették a Deadpool 2. forgatás végét.

A New Mutants után filmre vettek egy másik X-Men filmet is, bejelentették a Deadpool 2. forgatás végét.

A 20th Century Foxtól megtudtuk, hogy szombaton David Leitch vezényletében befejeződött a Deadpool 2. forgatása, amit később a film főszerepét játszó Ryan Reynolds is megerősített Facebook-oldalán:

Véget ért a Deadpool 2. forgatása. Szeretnék köszönetet mondani kapitányunknak, Mr. David Leitchnek. A szavakkal nem lehet megfelelően leírni, hogy milyen nagy szív és tehetség lakozik benned. Imádom Vancouver szülővárosom és tehetséges csapatunk. Az asszisztensektől kezdve (akik elsőként érkeztek és utolsóként távoztak), a díszítőkön át a kellékesekig, akik easter eggekkel töltötték fel a film minden jelenetét. Máris hiányzik a forgatás. Ezért úgy döntöttem, hogy folytatom a forgatást alsónadrágban, Josh Brolin nappalijából.

A folytatásban Deadpool segítséget kap a gyönyörű Dominótól (Zazie Beetz) és az időutazó mutáns barátjától, Kábeltől (Josh Brolin). A film központi főellenségét Jack Kesy játssza majd, aki egy meg nem erősített hír szerint az ír mutánst, vagyis Black Tom Cassidy gonoszt kelti életre. A második részhez csatlakozott Shioli Kutsuna és Julian Dennison is, de szerepüket egyelőre nem árulták el.

A munkák végével frissítették a Deadpool 2. galériát is, ezekből osztunk meg veletek új képsorokat:

A Deadpool 2. bemutatója 2018. június 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A 3. fázissal felbomlik a Marvel Moziverzum? Nem lesz 4. fázis?

Next Article

Az X-Men: Dark Phoenix munkáival is végeztek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!