Venom

Bármelyik pillanatban befuthat a Venom: Let There Be Carnage előzetese

Legyen már vérontás.

A tervek szerint szeptember 24-én fogják bemutatni a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom második részét, amiben Woody Harrelson is fontos szerepet kap, hiszen ő kelti majd életre Vérontó szimbiotát. Néhány forgatási képtől eltekintve még semmit sem láttunk a folytatásból, de ez bármelyik pillanatban változhat.

A filmet eredetileg 2020 októberében mutatták volna be a mozikban, azonban a pandémia csakúgy mint másnál, itt is keresztbe tett. A stúdió előbb 2021 tavaszára, majd nyárra, legutóbb pedig már őszre halasztotta a filmet, de úgy tűnik, hogy nem fogják tovább húzni, szeptember végén tényleg bemutatkozik Venom mellett Vérontó is. Őrült menet lesz a szeptember, hiszen a hónap elején érkezik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, amihez tegnap kaptunk is egy előzetest, így sokakban felmerült a kérdés, hogy mikor érkezik a Venom: Let There Be Carnage trailer?

Amit Chaudhari, egy megbízható helybéli forrás osztotta meg Twitteren, hogy a teaser előzetest mindhárom indiai nyelvre lefordították. Ez azt jelenti, hogy a trailert bármelyik pillanatban bemutathatják, akár már ma este elérhető lehet. A Sony Pictures szeretné elkerülni a szivárogtatást, ezért is gondolják sokan, hogy nem fogják húzni sokáig, a héten ki fogják adni a videót.

Egyébként is régóta esedékes már a trailer, különösen azért várjuk annyira az előzetest, hogy felfedjék nekünk Vérontót benne. Reméljük, a stúdió tanult a Venom első előzeteséből, amikor sokáig titkolták nekünk a szimbiotákat, így várhatóan itt rögtön meg fogják mutatni nekünk a két főszereplőt.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom
Total
20
Shares
Previous Article
The Flash

Megerősítést kapott, hogy Michael Keaton Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Next Article

Mikor érkezhetnek idén a nagyobb játékok?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!