Wide Screen
Image default
Játékok

[BlizzCon] Az Overwatch 2 volt a slusszpoén a BlizzConon

A Blizzard a másik nagy franchise-át is folytatja.

Ma zajlott a BlizzCon nyitónapja és ennek kapcsán már kaptunk egy Diablo IV bejelentést. Ezek után már csakis egy Overwatch 2 hír jöhetett, hiszen ahogy az előbbi címet, ezt is erősen pletykálták már az elmúlt napokban.

S hogy mik az újdonságok? Az előző résszel ellentétben, ami főleg a PvP-ről szólt, itt lesz PvE. Lesznek sztoriküldetések és a hero mission-ök amik tulajdonképp újrajátszható co-op élmények, valamint egy új PvP mód is, a Push. Szerepel majd mind a 31 hős, némelyikük új külsőt is kap. De lesznek újak is, akik közül Sojourn és Echo lett megerősítve.

A “sima” Overwatch játékosok sem lesznek elfeledve, játszhatnak majd PvP-ben a folytatás tulajdonosaival és az új hősöket, pályákat is ugyanúgy megkapják. Aki mégis inkább a váltás mellett dönt, az a progressét természetesen továbbviheti az Overwatch 2-be.

Még több a témában...

Mobiljátékként térhet vissza Crash Bandicoot

Sinka Tamás

Új Tony Hawk játék a láthatáron?

Fonyódi Dávid

Boss fightot is mutat a Diablo IV

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon