Főoldal Filmek Az Örökkévalók videójában Kevin Feige arról beszél, hogy a film megváltoztatja a Marvel Moziverzumról alkotott képet
Filmek

Az Örökkévalók videójában Kevin Feige arról beszél, hogy a film megváltoztatja a Marvel Moziverzumról alkotott képet

A film teljesen új értelmet ad a diszfunkcionális családnak.

177
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios legújabb filmje, az Örökkévalók egy olyan univerzumot fog bemutatni, ami sokkal tágabb attól, mint amit a rajongók valaha is elképzeltek a Marvel Moziverzumról. A film szereplőgárdája már önmagáért beszél, a valaha volt egyik legerősebb gárdát vonultatja fel, tele hollywoodi szupersztárokkal, és rendezői székben az Oscar-díjas Chloé Zhao sztorija pedig teljesen új, fantasztikus magasságokba repíti a rajongókat.

A filmről eddig csak szuperlatívuszokban beszéltek a készítők, köztük Kevin Feige, aki több alkalommal is elmondta, hogy milyen nagy hatással voltak rá a korai tervek. Új előzetest már nem fogunk kapni, eltekintve néhány reklámfilmtől és exkluzív kulisszák mögötti videóktól. A legújabb videóban az új jelenetek mellett a főszereplők beszélnek a forgatásról. A videó rávilágít az Örökkévalók történetének nagyságára, ami túlmutat a Bosszúállókon, és valami sokkal nagyobb és fontosabb dologra, mint egy csapat földi szuperhős.

Kevin Feige szerint a film nemcsak az Örökkévalók és az emberiség kapcsolatát fogja feltárni, hanem azt a világot is, amiben élnek, illetve azt is, hogyan született (és vele együtt ezek az isteni lények).

Az Örökkévalók magának a Marvel Moziverzumnak a teremtését vizsgálja. Ezek az Örökkévalók figyelemre méltó szupererővel rendelkező karakterek, de egyben egy diszfunkcionális családi egység is, [és] a személy, aki mindezt összehozta, az Oscar-díjas Chloé Zhao volt. Az Örökkévalók hatása a Marvel Moziverzumra nem kevesebb lesz, mint a filmes univerzum teljes újradefiniálása.

Kevin Feige

Emelett kaptunk IMAX, 4DX és Dolby posztereket is a filmhez:

A stúdió délután már megerősítette, hogy a film két különböző idősíkon játszódik, a jelenben és a múltban. A párosítás nem véletlen, miután a film majdnem 9000 évet ölel közre, szóval bőven akad mit elmesélni ebből a kozmikus utazásról és az Örökkévalók és a Devinások harcáról. Bár az Örökkévalók évezredek óta közöttünk élnek, eddig nem fedték fel magukat, de erre a kérdés majd a filmben kitérnek. Chloé Zhao rendező csak annyit árult el, hogy az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak be a harcokba, ha Deviánsok ellen küzdenek. Röviden ezért nem láttuk az Örökkévalók a Thanos elleni harcban.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.