Örökkévalók

A Marvel megerősítette, hogy az Örökkévalók két különböző idővonalon játszódik

Összetettebb lesz a film, mint gondolnánk.

A legelső dolgok egyike amit a közönség megtudott a filmről, hogy a történet több ezer évet ölel majd fel. Azóta már többek között azt is tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a film. Most pedig maga a Disney erősítette meg, hogy az Oscar-díjas Chloé Zhao filmje két különböző idősíkon játszódik.

A történet két idősíkot mutat be. Egy része a múltban játszódik. Amikor az Örökkévalók egy félelmetes csapatként, egy családként operáltak.

Kezdi a közlemény, majd pedig a csapat elsődleges ellenfeleit vezeti fel :

Másik része pedig a jelent mutatja be és azt, hogy az Örökkévalók szétváltak és az emberek között élnek elrejtőzve. Viszont miután feltűnnek a Deviánsok és veszélyeztetik az emberiséget, az Örökkévalóknak félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, hogy újra csapatként tudjanak működni.

Nate Moore producer szerint, a film az MCU olyan szegleteit is bemutatja majd, amiket vásznon nem láttunk még. Hasonlóképpen, mint például a Fekete Párduc vagy Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája.

Szeretnénk, ha a közönség a Marvel univerzum olyan szegletét fedezné fel, amit még nem láthattak. Egy olyan mitológiát, egy sci-fi filmet, aminek mégis van emberi szíve. Szeretnénk ha találkoznának tíz hőssel, akikkel tudnak majd azonosulni. Nate Moore

Ti mit gondoltok a végső előzetesről? A film tervezett hazai megjelenése november 4.

Total
31
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland nem bírt magával, a Venom 2. – Vérontó premierjén ezzel a kérdéssel reagált a pletykákra

Next Article
Venom 2. - Vérontó

Brutálisan bekezdett a Venom 2. – Vérontó a kasszáknál, de az abszolút győztes a 007 Nincs idő meghalni

Related Posts