Főoldal Filmek A Marvel megerősítette, hogy az Örökkévalók két különböző idővonalon játszódik
Filmek

A Marvel megerősítette, hogy az Örökkévalók két különböző idővonalon játszódik

Összetettebb lesz a film, mint gondolnánk.

593
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A legelső dolgok egyike amit a közönség megtudott a filmről, hogy a történet több ezer évet ölel majd fel. Azóta már többek között azt is tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a film. Most pedig maga a Disney erősítette meg, hogy az Oscar-díjas Chloé Zhao filmje két különböző idősíkon játszódik.

A történet két idősíkot mutat be. Egy része a múltban játszódik. Amikor az Örökkévalók egy félelmetes csapatként, egy családként operáltak.

Kezdi a közlemény, majd pedig a csapat elsődleges ellenfeleit vezeti fel :

Másik része pedig a jelent mutatja be és azt, hogy az Örökkévalók szétváltak és az emberek között élnek elrejtőzve. Viszont miután feltűnnek a Deviánsok és veszélyeztetik az emberiséget, az Örökkévalóknak félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, hogy újra csapatként tudjanak működni.

Nate Moore producer szerint, a film az MCU olyan szegleteit is bemutatja majd, amiket vásznon nem láttunk még. Hasonlóképpen, mint például a Fekete Párduc vagy Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája.

Szeretnénk, ha a közönség a Marvel univerzum olyan szegletét fedezné fel, amit még nem láthattak. Egy olyan mitológiát, egy sci-fi filmet, aminek mégis van emberi szíve. Szeretnénk ha találkoznának tíz hőssel, akikkel tudnak majd azonosulni.

Nate Moore

Ti mit gondoltok a végső előzetesről? A film tervezett hazai megjelenése november 4.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.