Örökkévalók

Az Örökkévalók legújabb videójában a Marvel új hőseinek szupererejét ismerhetjük meg

Még a Bosszúállókat is könnyedén legyőznék az Örökkévalók.

Néhány nappal azután, hogy a Marvel Studios bemutatta az Örökkévalók első rövid tévéreklámját, itt a következő kis videó. A nagy előzetesekben hallottunk utalást arra, hogy az Örökkévalók hol voltak, mikor nagy szükség lett volna rájuk, mikor a Bosszúállók Thanos ellen harcoltak, de a Deviánsokat is láttuk már egy videóban. A legújabb videóban pedig az isteni lények szupererejét vesszük sorba egyesével.

Gyakorlatilag az Örökkévalók bejelentése óta sok rajongó feltette már a kérdést: kik az Örökkévalók? Kik ellen harcolnak? Hol voltak eddig, miért csak most tűnnek fel? A kérdések egy részére már választ kapunk, és még többre kapunk majd választ a filmből. Azt azonban a Marvel nem titkolja a nézők elől, hogy milyen erősek az Örökkévalók. A korábbi videókban is láttuk őket harcban, a legújabb tv spot pedig csak a főhősök szupererejére van kihegyezve.

A stúdió délután már megerősítette, hogy a film két különböző idősíkon játszódik, a jelenben és a múltban. A párosítás nem véletlen, miután a film majdnem 9000 évet ölel közre, szóval bőven akad mit elmesélni ebből a kozmikus utazásról és az Örökkévalók és a Devinások harcáról. Bár az Örökkévalók évezredek óta közöttünk élnek, eddig nem fedték fel magukat, de erre a kérdés majd a filmben kitérnek. Chloé Zhao rendező csak annyit árult el, hogy az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak be a harcokba, ha Deviánsok ellen küzdenek. Röviden ezért nem láttuk az Örökkévalók a Thanos elleni harcban.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Total
1
Shares
Previous Article
Joker

Joaquin Phoenix továbbra is nyitott a Joker folytatására, de nem tudja, hogy megvalósul-e

Next Article
Black Adam

Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták

Related Posts