x
Filmek

Az Örökkévalók tévéreklámjában többet látunk a Deviánsokból

Az égiek isteni harcát láthatjuk az első Örökkévalók tv spotjában.

  • Publishedoktóber 3, 2021

A Marvel Studios úgy döntött, hogy elérkezett a pillanat bemutatni az Örökkévalók első tévéreklámját. Az előzetesekben korábban látott jelenetek mellett rengeteg új képsort hozott a tv spot. A 30 másodperces videóban több új, eddig még nem látott képsorokat kaptunk a főhősök és a Deviánsok harcáról, és emellett azt is tisztázta a stúdió, hogy Ikaris társaival ellentétben nem visel köpenyt.

A stúdió délután már megerősítette, hogy a film két különböző idősíkon játszódik, a jelenben és a múltban. A párosítás nem véletlen, miután a film majdnem 9000 évet ölel közre, szóval bőven akad mit elmesélni ebből a kozmikus utazásról és az Örökkévalók és a Devinások harcáról. Bár az Örökkévalók évezredek óta közöttünk élnek, eddig nem fedték fel magukat, de erre a kérdés majd a filmben kitérnek. Chloé Zhao rendező csak annyit árult el, hogy az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak be a harcokba, ha Deviánsok ellen küzdenek. Röviden ezért nem láttuk az Örökkévalók a Thanos elleni harcban.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.