Főoldal Előzetesek Az Imádlak utálni magyar nyelvű előzetesében Sydney Sweeney és Glen Powell nagyon szerelmesek lesznek
Előzetesek

Az Imádlak utálni magyar nyelvű előzetesében Sydney Sweeney és Glen Powell nagyon szerelmesek lesznek

Évekkel később egy rosszul sikerült éjszaka után teljesen egymásba bolondulnak az Imádlak utálni főszereplői.

557

Sydney Sweeney és Glen Powell teljesen egymásba bolondult a Sony Pictures Imádlak utálni című romantikus filmjében. Ősszel már láttuk őket az első kedvcsináló videóban, mennyire erős kémia alakult ki közöttük, a napokban pedig befutott a legújabb előzetes magyar szinkronnal, hogy saját szemünkkel éljük át, ahogy a két színész között felforr a levegő.

A Will Gluck (Könnyű nőcske) rendezésében készült Anyone but You gyakorlatilag egy modern átdolgozása Shakespeare Sok hűhó semmiért című művének. A filmhez kiadott rövid leírás szerint “találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.”

A filmet 2023 év elején, januárban jelentették be, miután a paparazzók és a rajongók kiszúrták a két színészt egy hajón az ausztráliai forgatáson. Áprilisban Sweeney és Powell megjelent a Las Vegas-i CinemaConon, és szabályosan sokkolták a közönséget, amikor megjelentek a színpadon, és bemutatták az első képsorokat a filmből.

A két főszereplő közül Sweeney az HBO Eufória című sorozatával emelkedett fel, míg Powell a Top Gun: Maverick című filmben játszott szerepéről vált ismertté.

Gluck a filmet Ilana Wolpert-tel (High School Musical: A musical: A sorozat) közösen írta, a producer pedig Jeff Kirschenbaum és Joe Roth. Az executive producerek között van Sweeney, Alyssa Altman, Jacqueline Monetta és Natalie Seller.

Az Imádlak utálni premierjére 2024. január 18-án kerül sor a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...