Főoldal Előzetesek Forr a levegő Sydney Sweeney és Glen Powell között az Anyone but You című romantikus vígjátékban
Előzetesek

Forr a levegő Sydney Sweeney és Glen Powell között az Anyone but You című romantikus vígjátékban

Az Eufória színésznője és a Top Gun: Maverick sztárja úgy tesznek, mintha randiznának barátjuk esküvőjén.

400

Sokat pletykáltak már Sydney Sweeney és Glen Powell kapcsolatáról, miszerint összemelegedtek a forgatáson. Most a Sony Pictures Anyone but You című romantikus film első nagy előzetesében végre átélhetjük, ahogy a két színész között felforr a levegő, annyira erős kémia alakult ki közöttük. A filmet a stúdió idén decemberben fogja bemutatni a mozikban.

A Will Gluck (Könnyű nőcske) rendezésében készült Anyone but You gyakorlatilag egy modern átdolgozása Shakespeare Sok hűhó semmiért című művének. A film hivatalos rövid leírása alapján “amikor a főiskolai ősellenségek évekkel az érettségi után összefutnak egy barátjuk esküvőjén, személyes okokból úgy tesznek, mintha egy pár lennének. De a színlelés alatt valójában egymásba szeretnek.”

“Csak mondjuk el mindenkinek, hogy együtt vagyunk” – mondja Sweeney Powellnek, miközben a naplementében vitorláznak. “Kizárt, hogy bárkit is meggyőzhetnénk arról, hogy valójában szeretjük egymást” – válaszolja a férfi. Bár csak egy filmről beszélünk, de a két színész le sem tagadhatná, hogy a kémia mennyire valódi, mennyire őszinték az érzéseik.

A filmet először januárban jelentették be, miután a paparazzók és a rajongók kiszúrták a produkciót Ausztráliában. Áprilisban Sweeney és Powell megjelent a Las Vegas-i CinemaConon, és szabályosan sokkolták a közönséget, amikor megjelentek a színpadon, és bemutatták az első képsorokat a filmből.

A két főszereplő közül Sweeney az HBO Eufória című sorozatával emelkedett fel, míg Powell a Top Gun: Maverick című filmben játszott szerepéről vált ismertté.

Gluck a filmet Ilana Wolpert-tel (High School Musical: A musical: A sorozat) közösen írta, a producer pedig Jeff Kirschenbaum és Joe Roth. Az executive producerek között van Sweeney, Alyssa Altman, Jacqueline Monetta és Natalie Seller.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...