Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Az HBO a sárkányok mellett tette le a voksát – Targaryen-előzménysorozat készül

Az HBO végül Ryan Condal, és Miguel Sapochnik koncepciójának szavazott bizalmat, az ő felügyeletük mellett készül majd a Targaryen-széria, melyből rögtön tíz részt rendeltek be.

Az HBO végül Ryan Condal, és Miguel Sapochnik koncepciójának szavazott bizalmat, az ő felügyeletük mellett készül majd a Targaryen-széria, melyből rögtön tíz részt rendeltek be.

Tegnap váratlan bejelentés történt a Trónok harcával kapcsolatban, kiderült ugyanis, hogy a Naomi Watts főszereplésével készülő Bloodmoon nem fog adásba kerülni, a csatorna vezetőit ugyanis nem győzte meg a pilot. A hírek szerint többször kérték az epizód újravágását, azonban egyik verzió sem győzte meg a döntéshozókat, így Jane Goldman sorozata minden bizonnyal a feledésbe fog merülni.

Azonban nem ez volt tegnap az egyetlen új tudnivaló a kultikus sorozat világával kapcsolatban, az előbbi bejelentést követően néhány órával robbant a hír, miszerint egy másik, a Targaryen-házzal kapcsolatos széria viszont zöld utat kapott, az HBO rögtön, pilot nélkül rendelte be a tíz részes első évadot. A produkció showrunnerei a Kolóniát is jegyző Ryan Condal, illetve Miguel Sapochnik lesznek. Utóbbi neve a Trónok harca kapcsán már ismerős lehet a rajongók számára, ő rendezte többek között az ötödik évad Rideghon című epizódját, a hatodik évad utolsó két, egyébiránt kiváló részét, a nyolcadik évadban pedig a harmadik és az ötödik epizód készült az ő dirigálása mellett. Az új sorozat készítésében George R. R. Martin is részt vesz majd.

A bemutatóról egyelőre nem érkeztek információk, ám a projekt eddigi tempóját figyelembe véve egy 2021-es premierdátum nem tűnik irreálisnak. A rajongók számára további bizakodásra adhat okot, hogy a sorozat- az eredeti széria első évadaihoz hasonlóan- rendelkezik irodalmi alapanyaggal, George R.R. Martin néhány éve ugyanis kiadott egy Tűz és Vér című kötetet, mely a Targaryen-dinasztia történetét követi végig Hódító Aegontól kezdődően.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat