Megan Fox

Az első képek a talpig véres, megbilincselt Megan Fox főszereplésével készült Till Death horrorból

Megan Fox ezúttal egy horrorban tűnik fel.

A Millennium Media kiadta az első hivatalos képeket a Till Death című horrorfilmből, aminek főszerepét Megan Fox kapta. A Collider külföldi lap elsők között kapott betekintést a véres horrorfilm utómunkájába, miután a forgatást befejezték Bulgáriában. Bulgária egyre népszerűbb a kis költségvetésből gazdálkodó hollywoodi alkotások körében, hiszen múlt héten egy másik alkotásról számoltunk be, amit szintén ott forgattak. A hír akkori témája a Vaksötét 2. része volt a visszatérő Stephen Lang-gal.

A Transformers széria első két rész sztárja egy Emma nevű nőt játszik legújabb filmjében, akit bosszúból halott férjével megbilincselve hátrahagynak, miközben az élete a tét. Két bérgyilkost bérelnek fel, hogy befejezzék az félbehagyott munkát – öljék meg a nőt. Nem nehéz párhuzamot állítani Mike Flanagan rendező három évvel korábban bemutatott Stephen King adaptációjával, a Gerald’s Game című horrorral, hiszen a történet alapja lényegében azonos, és csak mondanivalójuk lesz más.

Jeffrey Greenstein a Millennium Media munkatársa így fogalmazott a filmmel és a főszereplőt alakító Fox-szal kapcsolatban:

Amikor először olvastuk el ezt a koncepciót, azonnal felkeltette figyelmünket. Ez egy vicces, feszültségekkel teli kaland, ami egyszerre sokkolni és kárpótolni fogja a rajongókat világszerte – és nem is izgulhatnánk jobban, minthogy Megan kelti életre mindezt a vásznon.

A film neve mellett nincs pontos megjelenési dátum, mindössze 2021 szerepel a naptárban.

Total
16
Shares
Previous Article

Megmutatta magát a XIII Remake fegyverarzenálja

Next Article
Joker Jared Leto

A Suicide Squad után Jared Leto visszatér Joker szerepében Az Igazság Ligája rendezői változatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!