Vaksötét

Vakok voltunk, mert leforgatták a Vaksötét 2. részét, s mi észre sem vettük

Filmre vették a Vaksötét második részét.

Még 2016-ban mutatták be a Vaksötét című filmet, amit részben Magyarországon forgattak Stephen Lang és Jane Levy főszereplésével. A folytatás híre nem lehet új, hiszen a bemutató után már beszéltek a második részről, de azután kissé ködbe burkolózott és megfeledkeztünk róla. Ehhez képest a legfrissebb hír, pandémia ide vagy oda, elkészült a második rész.

Ha Sacha Baron Cohen képes volt egy teljes Borat folytatást leforgatni a pandémia közepette úgy, hogy senkinek sem szúrt szemet mire készülnek, akkor Sam Raimi miért ne lenne képes hasonló mutatványra? Úgy tűnik, a Pókember-trilógia és a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője is csodát művelt, mert titokban leforgattatta a Vaksötét második részét.

A hírt maga Stephen Lang erősítette meg Twitteren, hogy a Vaksötét 2. forgatása hivatalosan is befejeződött. Nem csoda, hogy mindenki felkapta a fejét hírre, hiszen az időzítés váratlan volt, bár már év elején elkezdték a munkát, csak a járvány közbeszólt.

Minden bizonnyal a forgatást még év elején elkezdték, és a koronavírus-járvány miatt elhúzódott, de ez akkor is bravúr, hogy nem tudtunk róla. Lang bejegyzéséig nem is hallottunk sokat a filmről, szinte már temettük ebben a kaotikus világban. A tweetből megtudtuk, hogy Szerbia fővárosában, Belgrádban dolgozott a stáb.

A 2016-os filmben Lang egy gonosz vak veteránt játszott, akihez betörnek az éj közepén, majd egyesével, mindenféle rémálomnak vetette alá a betörőket – mindenkivel végzett, kivéve Jane Levy karakterével. Sam Raimi már akkor besegített producerként, a rendezői teendőket pedig Fede Álvarezre bízta, s egy korrekt slasher filmet tettek le az asztalra. Az őrületes harmadik felvonást követően biztosak lehetünk, hogy csalódni ezúttal sem fogunk, mert Raimi producerként és Lang a főgonosz szerepében odateszi magát.

A film még nem kapott időpontot, nehéz megmondani, hogy mikor láthatjuk a folytatást.

Vaksötét
Total
16
Shares
Previous Article

TESZT: Crash Bandicoot 4: It's About Time

Next Article

Itt van a The Medium megjelenési dátuma

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!