Terminátor

Az első hivatalos videó a Terminátor 6-ról

Arnold Schwarzenegger felfedte emberi alakját a Terminátor franchise következő részéből, aminek többségét Magyarországon forgattak.

Arnold Schwarzenegger felfedte emberi alakját a Terminátor franchise következő részéből, aminek többségét Magyarországon forgattak.

Nem nagy túlzás kijelenteni, hogy a Terminátor 2. – Az ítélet napja óta nem láttunk jó folytatást, a legutóbbi Terminátor: Genisys pedig a franchise egyik legrosszabb alkotása volt a maga idősíkjával, ugyanis a film nem tudta eldönteni, melyik időben szeretne játszódni. Így most a Deadpooltól távozó Tim Miller rendező kapta a feladatot, hogy James Cameron vezetésével méltó folytatást fabrikáljon a második részhez, ami a Terminátor 3. résztől minden részt eltöröl. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A film júliusban látogatott el Magyarországra és költözött be hosszú hetekre az Origo Filmstúdióba. A filmből már láttunk hivatalos képet a főszereplőkről, és nagy meglepetésre nemcsak Arnold Schwarzenegger tér vissza a titokzatos új szerepben, hanem Linda Hamilton Sarah Connor-ja is tiszteletét teszi a hatodik részben. Sokáig úgy tűnt, hogy Arnold legendás szerepében, a T-800-as fémházában tér vissza, azonban mint kiderült, ezúttal emberi szerepet szánnak a színésznek.

A Magyar Nemzeti Filmalap jóvoltából közzétett videóból megtudtuk, hogy Schwarzenegger azt a karaktert játssza a filmekben, akiről mintázták a T-800-as külsejét a jövőben. Ez részben azt is megmagyarázza, hogy a színész miért kapott szakállat, miért hord színész ingeket, illetve a négylábú barátja, egy kutya is csatlakozik hozzá.

Az egyelőre még csak cím nélküli Terminátor-film terminátorát ezúttal Gabriel Luna játssza majd, de ahogy említettük már, Sarah Connor is visszatér régi szerepében, de az új rész valódi főszereplőjét Mackenzie Davis alakítja, akivel trilógiát képzel el James Cameron producer. Merthogy lassan két éve Cameron úgy fogalmazott, hogy trilógia formájában szeretné bővíteni a visszakapott franchiset.

A Terminátor következő részét november 1-jén mutatják be az amerikai mozikban.

Total
45
Shares
Previous Article
Wonder Woman Patty Jenkins

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre

Next Article
Resident Evil

Resident Evil sorozatot készít a Netflix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!