Wide Screen
Image default
Játékok

Az egyik legmenőbb party játék nemsokára mobilon is tiszeletét teszi.

A Keep Talking and Nobody Explodes következő hónapban érkezik majd mindkét nagy mobil platformra.

Az utóbbi időkben egyre több zseniális party játék teszi tiszteletét különböző platformokra. A PlayStation erős felhozatala itt is megjelenik, ugyanis a PlayLink miatt olyan alkotásokat élvezhetünk rajta mint a Knowledge is Power, a That’s You, a Frantics vagy esetleg az ezeknél kicsit komolyabb Hidden Agenda. Egy játék azonban kiemelkedik ezek közül is, amely nem csupán a Sony konzoljára érhető el.

A méltán népszerű Keep Talking and Nobody Explodes szinte már az összes létező platformot meghódította így most érkezhet a talán a legnagyobb szelet a tortából, a mobilok piaca. IOS és Android rendszerekre fog érkezni majd a játék, nem is olyan soká, hiszen augusztus elsején már szó szerint a kezünkbe is vehetjük majd a bombát. Ezen a platformon bontakozhat majd ki igazán, hiszen csupán két mobilra lesz szükségünk a partyhoz.

A játék alapkoncepciója, hogy az egyik készüléken a bombát láthatjuk még a másikon a hatástalanításának az utasításai figyelhetőek majd meg. Ezekből sokszor egészen jó dolgok sültek ki, még talán ennél is többször vezetett vicces szituációkhoz a két fél közötti együttműködés. Ti kipróbáljátok majd magatokat tűzszerész szerepben? Augusztus első napján elérhetővé válik majd az alkotás mind IOS mind Andorid platformokra.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Érdekes játékon dolgoznak a SEGA-nál

Héja Szabolcs

Komoly szivárogtatási bajban a FIFA 20

Héja Szabolcs

Jól szórakozhatnak Halloweenkor is a Final Fantasy játékosok

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább