Főoldal Játékok Az EA bejelentette az új Star Wars-játékot, a Star Wars: Squadrons címet
Játékok

Az EA bejelentette az új Star Wars-játékot, a Star Wars: Squadrons címet

X-Wing és TIE-vadász pilóták riadó!

485
Star Wars: Squadrons

A tavalyi év végén megjelent a Star Wars Jedi: Fallen Order, ami úgy kellett már a Lucasfilm stúdiónak, mint egy falat kenyér, hiszen hosszú idő után most először tudtak előállni értékelhető videojátékkal. A játék sláger lett, mindenki a folytatást követeli a stúdiótól. Egy jó ideje már biztos volt, hogy idén sem maradunk Star Wars-játék nélkül, bár még nem a folytatással játszhatunk, hanem egy teljesen új címről van szó, ami egy vérbeli űrcsatának ígérkezik a Lázadók és a Birodalom pilótái között.

Még valamikor az év elején jelentek meg pletykák egy új Star Wars-játékról, amire csak Project Mavrick néven hivatkoztak, de a munkacím már akkor árulkodó volt, hogy ez nem a Fallen Order második része lesz, hiszen a Maverick egyértelmű utalást volt Tom Cruisetől a Top Gun-filmre. Tegnap este pedig az EA hivatalosan is megerősítette, hogy a Star Wars: Squadron címen fog érkezni az új játék, amiben az X-Wing és a TIE-vadász pilótái között dúl élet-halál harc.

Az Xbox Store oldalán szivárgott ki az első kép a játékról, majd nem sokkal később már a kiadó hivatalosan is bemutatta a képet. Sajnos az első ízelítőre jövő hét elejéig várnunk kell, addig be kell érnünk a képpel.

Az EA közleménye szerint a játék első előzetesét hétfőn, amerikai idő szerint reggel 8 órakor fogják bemutatni, ami magyar idő szerint 17 órát jelent. Véssétek fel a naptárba, hétfőn vérbeli űrcsatát kapunk majd, amiben még Csillagrombolók ellen is harcolhatunk.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események