Wide Screen
Image default
Játékok

Az EA bejelentette az új Star Wars-játékot, a Star Wars: Squadrons címet

X-Wing és TIE-vadász pilóták riadó!

A tavalyi év végén megjelent a Star Wars Jedi: Fallen Order, ami úgy kellett már a Lucasfilm stúdiónak, mint egy falat kenyér, hiszen hosszú idő után most először tudtak előállni értékelhető videojátékkal. A játék sláger lett, mindenki a folytatást követeli a stúdiótól. Egy jó ideje már biztos volt, hogy idén sem maradunk Star Wars-játék nélkül, bár még nem a folytatással játszhatunk, hanem egy teljesen új címről van szó, ami egy vérbeli űrcsatának ígérkezik a Lázadók és a Birodalom pilótái között.

Még valamikor az év elején jelentek meg pletykák egy új Star Wars-játékról, amire csak Project Mavrick néven hivatkoztak, de a munkacím már akkor árulkodó volt, hogy ez nem a Fallen Order második része lesz, hiszen a Maverick egyértelmű utalást volt Tom Cruisetől a Top Gun-filmre. Tegnap este pedig az EA hivatalosan is megerősítette, hogy a Star Wars: Squadron címen fog érkezni az új játék, amiben az X-Wing és a TIE-vadász pilótái között dúl élet-halál harc.

Az Xbox Store oldalán szivárgott ki az első kép a játékról, majd nem sokkal később már a kiadó hivatalosan is bemutatta a képet. Sajnos az első ízelítőre jövő hét elejéig várnunk kell, addig be kell érnünk a képpel.

Az EA közleménye szerint a játék első előzetesét hétfőn, amerikai idő szerint reggel 8 órakor fogják bemutatni, ami magyar idő szerint 17 órát jelent. Véssétek fel a naptárba, hétfőn vérbeli űrcsatát kapunk majd, amiben még Csillagrombolók ellen is harcolhatunk.   

Még több a témában...

Story trailert kapott a The Medium

Sinka Tamás

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat