The Falcon and the Winter Soldier

Az Amerika kapitány 4. részén dolgozik A Sólyom és a Tél Katonája showrunnerje, Malcolm Spellman

Készül az új Amerika kapitány-film Sólyommal a főszerepben.

Akik már látták a Disney+ sorozat tegnapi befejező részét, azok tudják, hogy miről beszélünk, hiszen A Sólyom és a Tél Katonája fináléjában pontot tettek egy nagy kérdésre, hogy Steve Rogers után ki lesz a következő Kapitány. Sokáig a Wyatt Russell által megformált John Walkernek állt az zászló, hogy ő vezetheti a Föld legnagyobb hőseit a csatában, de végül érvényesülni tudott Rogers akarata, hogy Sam vegye át az ő helyét.

Nemcsak azt erősítette meg a pénteki hatodik epizód, hogy a Sólyom, azaz Sam Wilson lesz az új Amerika Kapitány, hanem azt is megtudtuk a finálé után, hogy a Marvel Studios az Amerika kapitány franchise negyedik részen dolgozik. A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy a sorozat showrunner pozícióját betöltő Malcolm Spellman írja az új Amerika kapitány-film forgatókönyvét Dalan Musson segítségével. Bár a projekt körül nagyon sok a megválaszolatlan kérdés. Még a címét sem tudjuk ennek az új filmnek, de a sorozat után esélyes lehet erre az Amerika kapitány és a Tél Katonája.

Spellman írta a Disney+ sorozat első és utolsó epizódját, míg Musson az utolsó előtti részt, szóval egy jól bejáratott csapatról van szó. A lap azt is tisztázta, hogy egyelőre még nem jelölték ki a rendezőt, azt azonban egyértelművé tették, hogy nem Chris Evans karakteréről fog szólni a projekt. Noha az év elején olvashattunk olyan pletykát, hogy tárgyalás folyik Evans visszatéréséről, amit később maga a színész cáfolt a közösségi médiában.

A megöregedett Rogerst egyszer sem láttuk a Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően, bár többször is megemlítették a sorozatban. A mostani hírt hallva sokakban felcsillant a remény, hogy talán őt is látjuk majd a folytatásban, de sokkal valószínűbb és logikusabb lépés lenne, ha a sorozat elvarratlan szálaira kapnánk választ. Ilyen kérdések például, hogy mi történt John Walkerrel, miután lemondott a Kapitány címről, vagy Sharon Carter valódi személyazonosságára kapnánk választ.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
1
Shares
Previous Article

Az első vélemények alapján zseniális lesz a Returnal

Next Article
Élősködők

A film univerzumában fog játszódni az HBO Élősködők-sorozata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!