Főoldal Filmek Az Amerika kapitány 4. producere Harrison Ford bemutatkozásáról beszélt
Filmek

Az Amerika kapitány 4. producere Harrison Ford bemutatkozásáról beszélt

Egy elvarratlan szál van Ross tábornok és Sam Wilson között.

350
Amerika Kapitány
Forrás: Marvel Studios

Az idei D23 Expo után röppentek fel az első pletykák, hogy Harrison Ford csatlakozhat a Marvelhez Ross tábornok szerepében. A Marvel Studios hivatalosan csak néhány héttel később erősítette meg a hírt, és állítólag a karaktert már a Mennydörgők előtt láthatjuk egy másik filmben, bár a stúdió nem kommentálta, mikor és hol láthatjuk Fordot.

A Marvel Studios producere, Nate Moore elmondása alapján Anthony Mackie mint Sam Wilson és Thaddeus “Mennydörgő” Ross tábornoka összecsapnak az Amerika Kapitány: Új világrend című filmben. Ez azt jelent, hogy a 2023-ban kezdődő film forgatásán láthatjuk először a sztárt a Marvelnél, aki a néhai William Hurtot váltja, és Tim Blake Nelson is csatlakozik hozzá, aki a 2008-as A hihetetlen Hulk óta először tér vissza Samuel Stern, azaz a Vezér szerepében.

Nos, nézzétek, Sam Wilson Amerika Kapitányként a saját csapatával száll ringbe. Nem titok, hogy Samuel Sterns visszatér a Marvel Moziverzumba, ami fantasztikus, mert Tim Blake Nelson a legjobb.

Harrison Ford veszi át Thaddeus “Mennydörgő” Ross tábornok szerepét, és hogy lássuk Sam Wilsont és Mennydörgő Ross-t, aki ha emlékeztek, valójában börtönbe vetette őt a Polgárháború végén, mert megsértette a Sokoviai Egyezményt. Lesz néhány ellentét közöttük, ami szerintem nagyon szórakoztató lesz.

Nate Moore

Az Új világrend A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat után játszódik, a főszerepben Sam Wilson, akiből az új Kapitány lett. A Bosszúállók: Végjáték végén Steve Rogers barátjának átadta a pajzsot, ez azonban nem tetszett az amerikai kormánynak. A film két főgonosza várhatóan Ross tábornok és a Vezér, ami nem kis kihívást jelent Samnek Amerika Kapitányként.

A filmet Julius Onah rendezi Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyve alapján. A film szereplői között szerepel még Danny Ramirez mint Joaquin Torres, Carl Lumbly mint Isaiah Bradley és Shira Haas mint Sabra.

Az Amerika kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Harrison Ford
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.

Amazon: Ügyvéd
Filmek

Mark Ruffalo most akkor szerepet kap az Amerika kapitány: Szép új világban vagy sem?

Egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot Mark Ruffalo szerepével kapcsolatban.

Amerika Kapitány
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ LEGO-készlete megerősítette Sam Wilson ellenfelét

Az Amerika kapitány: Szép új világ játékszettje megerősítette, hogy ki lesz a...