Főoldal Filmek A Marvel Studios újraoszthatja Ross tábornok szerepét, és Harrison Ford a lehetséges jelölt
Filmek

A Marvel Studios újraoszthatja Ross tábornok szerepét, és Harrison Ford a lehetséges jelölt

Harrison Ford lehet a Red Hulk.

615
William Hurt Ross tábornok

Év elején megrázta a rajongókat a szomorú hír, hogy elhunyt Ross tábornokot megformáló William Hurt. A színész halála után pletykák szerint a Marvel Studios keresi az új Ross tábornokot, miután nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a Mennydörgők című filmet, és állítólag Harrison Ford az egyik legnagyobb esélyes a gonosztevő szerepére.

William Hurt egészségi állapota nagyon megromlott az elmúlt időben, és ez már a Fekete Özvegyben is megmutatkozott, ugyanis vizuális effektekkel javítottak a színész állapotán a jelenetek során. Halála csapást mért Hollywoodra, hiszen a színészt nem könnyű pótolni, bár úgy tűnik, a Marvel Studios még nem végzett Ross tábornokkal.

A Mennydörgők című film megerősítése után annyira nem meglepő a hír, különösen, mivel a jelek szerint a stúdió arra készül, hogy a közeljövőben szerepet kaphat Red Hulk is. Most Jeff Sneider (akinek nincs túl jó hírneve) azt állítja, hogy a Star Wars és Indiana Jones legendája, Harrison Ford a Marvel Studios első számú jelöltje Ross szerepére a készülő filmben. Állítólag a stúdió fontolóra vette, hogy a D23-as rendezvényen bejelentik a Ford szerepét a projektben, de nem akarták beárnyékolni a jelenlétét az Indiana Jones 5. színpadján.

Ha ez igaz, akkor ez hatalmas dolog, és azt jelentheti, hogy Ford hamarosan Hulk lesz az MCU-ban. Voltak olyan találgatások, hogy a Mennydörgők Ross nélkül készül, a filmből kiderül, hogy meghalt a karaktert, és tiszteletből róla nevezték el a csapatot. De logikusabb lépésnek tűnhet, ha újraosztják a szerepet, mivel sok a teendő még a karakterrel.

A hihetetlen Hulkban mutatkozott be Hurt Ross tábornok szerepében, és bár később több filmben is visszatért, köztük az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Fekete Özvegy című filmekben, meglepően kevés szerep jutott neki.

A Mennydörgők 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Harrison Ford
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.