Főoldal Filmek [SDCC2022] A Marvel Studios bejelentette a Mennydörgők filmjét 2024-re
Filmek

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentette a Mennydörgők filmjét 2024-re

Végre megerősítették a Mennydörgőket.

423
Mennydörgők

A Mennydörgők csapata lassan kezd összeállni a Marvel Moziverzum eddig bemutatott rosszfiúiból. Több olyan gazfickót is bemutattak az elmúlt években, akik hamarosan egysége alkotnak, közöttük például Kiképző, Baron Zemo, US Agent, Szellem, Yelena Belova és Förtelem is szerepet kaphat ebben a filmben.

A múlt hónapban jelentették, hogy egy Mennydörgők-film van készülőben, és Jake Schreier rendezővel az élén. Eddig hivatalosan nem erősítették meg, éjjel azonban a San Diego-i Comic-Con szombat esti prezentációján Kevin Feige és a Marvel Studios megerősítette, hogy érkezik hamarosan a film. A stúdió azt is bejelentette, hogy a film 2024. július 26-án kerül a mozikba, és megosztott egy korai logót.

A projektről egy ideje már pletykáltak, többek között arról, hogy Jake Schreier a rendező, Eric Pearson (Thor: Ragnarök, Fekete özvegy) az író és Kevin Feige producerként ténykedik majd a projekten. Részletet egyelőre nem osztottak meg a filmről, hogy mit fog feldolgozni a filmvásznon, de értesülések szerint alapjaiban fogja megváltoztatni az MCU jövőképét.

A Mennydörgők az MCU 5. fázisát fogja lezárni, de már a 6. fázisról ejtettek pár szót éjjel. Az MCU 4. fázisa az Amazon: Ügyvéd című sorozattal és a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! folytatással zárul, míg az 5. fázist A Hangya és a Darázs: Kvantumániával startol 2023. február 17-én., és a Mennydörgőkkel zárul. A 6. fázis a Fantasztikus Négyessel nyit 2024. november 8-án, és két Bosszúállók-filmmel zárul: A Kang dinasztia (2025. május 2.) és a Titkos háborúk zárja 2025. november 7-én. A 4-6. fázis pedig a Multiverse Saga címet kapta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...