x
BREAKING Filmek

A Marvel Studios megerősítette, hogy Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz

Ross tábornok visszatér, akit Harrison Ford játszik 2024-től.

A Marvel Studios megerősítette, hogy Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz
  • Publishedoktóber 17, 2022

Nyár végén röppentek fel az első pletykák, hogy Harrison Ford csatlakozhat a Marvel Moziverzumhoz, ő lehet Ross tábornok, miután William Hurt az év elején elhunyt. Bár már hetek óta pletykálják, csak most lett hivatalos, hogy az Oscar-jelölt Harrison Ford először az Amerika Kapitányhoz: Új világrend című filmben kelti életre Ross tábornokot.

A Deadline megerősítette, hogy Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, mint az új Thaddeus “Mennydörgő” Ross tábornok, és minden készen áll arra, hogy a 2024-es Amerika Kapitány: Új világrend című filmben debütáljon. Magáról a filmről nagyon keveset tudunk, de ismerve az előzményeket, valamint hogy az amerikai kormánynak nem tetszik, hogy Sam Wilson vette át Amerika Kapitány szerepét, valószínűleg kesztyűs kézzel bánnak majd egymással.

A hírt a The Ankler munkatársa, Jeff Sneider hozta le elsőként a múlt hónapban, aki elárulta, hogy a Marvel Studios a D23 Expón akarta bejelenteni a nagy hírt, de a Lucasfilm megakadályozta őket ebben, mivel Kathleen Kennedy azt akarta, hogy minden figyelem az Indiana Jones következő kalandjára fókuszáljon a Disney szeptemberi rendezvényén.

A Star Wars- és Szárnyas fejvadász-legenda a néhai William Hurt-től veszi át a szerepet, aki összesen öt alkalommal bújt a karakter bőrébe (A hihetetlen Hulk, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték és Fekete Özvegy). Nehéz megjósolni, hogy Vörös Hulkká alakul-e Harrison a folytatásban, de ezt nem zárhatjuk ki, különösen az Amazon: Ügyvéd fináléja után.

Julius Onah rendezi az Amerika kapitány: Új világrend című filmet, a forgatókönyvön Malcolm Spellman és Dalan Musson dolgozik. A főszerepben visszatér Anthony Mackie mint Sam Wilson/Amerika kapitány, továbbá Danny Ramirez mint Joaquín Torres/Sólyom, Tim Blake Nelson mint Samuel Sterns/Vezér, Carl Lumbly mint Isaiah Bradley és Shira Haas mint Ruth Bat-Seraph/Sabra. A tervek szerint a filmet 2024. május 3-án mutatják be a mozikban.

Mennydörgők rendezője Jake Schreier, a forgatókönyvet Eric Pearson írja. Az antihősökből álló csapatban helyet kap Florence Pugh mint Jelena Belova, Sebastian Stan mint Bucky Barnes/Tél Katonája, Wyatt Russell mint John Walker/U.S. ügynök, Olga Kurylenko mint Antonia Dreykov/Kiképző, David Harbour mint Alekszej Sosztakov/Vörös Őr, Hannah John-Kamen mint Ava Starr/Szellem és Julia Louis-Dreyfus mint Contessa Valentina Allegra de Fontaine. A film 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.