Főoldal Filmek A Lucasfilm léphetett közbe, hogy a Marvel Studios bejelentse Harrison Ford szerepeltetését a Mennydörgőkben
Filmek

A Lucasfilm léphetett közbe, hogy a Marvel Studios bejelentse Harrison Ford szerepeltetését a Mennydörgőkben

A hírek szerint már eldőlt, hogy Harrison Ford csatlakozik az MCU-hoz.

540
Harrison Ford

A pletykák szerint a Star Wars ismert arca, Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzum már bejelentett Mennydörgők projektjében Ross tábornok szerepében. Egy új jelentés szerint a Lucasfilm az Indiana Jones 5-re szeretne koncentrálni, ezért Ford szerepét nem erősítették meg a D23 Expón szeptember elején, pedig a Marvel bejelentésre készült.

Múlt héten egy nagyon érdekes pletyka járta be a világhálót, amely szerint a Marvel Studios szemet vetett Harrison Fordra, hogy a Mennydörgők című filmben eljátssza az új “Mennydörgő” Ross tábornokot. A katonai antagonistát eredetileg William Hurt alakította az MCU-ban, de idén év elején elhunyt; azóta pedig olyan feltételezések születtek, hogy Ross tábornok esetleg a képernyőn kívül hal meg, vagyis újra fogják osztani a szerepét. Ez egybecseng azokkal a korábbi pletykákkal, miszerint Vörös Hulkká alakul majd a gonosztevő.

Most Jeff Sneider a The Hot Mic podcastben részletezte a múlt heti nagy hírt, és azt állítja, hogy Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke arra kérte a Marvel stúdiót, hogy ne jelentsen be semmit a D23-on. Hogy miért? Érthető módon azt remélte, hogy a jövő évi Indiana Jones 5-re nagyobb figyelem hárul majd így, miközben egy előzetest sem mutattak be a filmből.

Szóval, eredetileg úgy értesültek a dologról, hogy ez már eldőlt a D23-ra, hogy valójában a Mennydörgők szereplőjeként akarták bejelenteni őt a D23-on. Nem tették, mert Kathleen Kennedy közbelépett, és azt mondta: ‘Nem, továbbra is az Indiana Jones 5 tartalmára fogunk koncentrálni. Nem akarom, hogy ebből az legyen, hogy Harrison Ford csatlakozik az MCU-hoz, mostantól az Indy 5-re fogunk koncentrálni.’

Jeff Sneider

Tagadhatatlan, hogy Ford szerződtetése nagy hír lett volna, hogy a világsztár csatlakozik az MCU-hoz, és a figyelmet elvonta volna az Indiana Jones-franchise következő részéről. Bízunk benne, hogy a pletyka igaz, és hamarosan hivatalossá teszik, hogy Ford Ross tábornok szerepében tűnik fel a folytatásban. Miközben Hurt emlékezetes alakítást nyújtott a tábornok szerepében A hihetetlen Hulkban, addig meglepően kis szerepet jutott neki az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Fekete Özvegy című filmekben, ezért is gondolhatják úgy, hogy a szerep újraosztása nem lesz megrázó.

A Mennydörgők 2024. július 26-án kerül a mozikba; az Indiana Jones 5. részét pedig 2023. június 30-án.

Han Solo
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...