Főoldal Filmek Már a Mennydörgők előtt bemutatkozhat Harrison Ford Ross tábornok szerepében
Filmek

Már a Mennydörgők előtt bemutatkozhat Harrison Ford Ross tábornok szerepében

Még idén hivatalossá válhat, hogy Harrison Ford szerepet kap az MCU-ban.

349
Harrison Ford

Szeptember elején került megrendezésre a D23 Expo, miután felröppentek az első hírek, hogy Harrison Ford csatlakozhat a Marvel Moziverzumhoz mint Ross tábornok. Meg nem erősített hírek szerint a Marvel Studios már ott hivatalossá tette volna a szerepet, azonban a Lucasfilm közbelépett, s nem engedte, hogy elvonják a figyelmet az Indiana Jones következő részéről.

Jeff Sneider múlt havi beszámolóját követően a Slash Film egymástól függetlenül megerősítette, hogy az Indiana Jones és Star Wars legendája, Harrison Ford valóban csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. Ford veszi át a szerepet a néhai William Hurt-től Ross tábornok szerepét, aki ötször játszotta a szerepet (A hihetetlen Hulk, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték, és Fekete Özvegy).

A múlt hónapban az a hír járta, hogy a bejelentés a D23 Expón elmaradt, mivel Kathleen Kennedy nem engedte, de állítólag még idén jönni fog a hivatalos bejelentés, mivel a Mennydörgők előtt egy másik projektben fog bemutatkozni a színész. Sneider szerint Ford az Amerika kapitány: Új világrend című filmben debütálhat 2024 elején, majd nagyobb szerepet kap a nyáron megjelenő Mennydörgőkben. Arról egyelőre nincs hír, hogy a legendás Oscar-jelölt színészt Vörös Hulkként is láthatjuk, de erre minden esély megvan a tegnapi az Amazon: Ügyvéd fináléja után.

Julius Onah rendezi az Amerika kapitány: Új világrend című filmet, a forgatókönyvön Malcolm Spellman és Dalan Musson dolgozik. A főszerepben visszatér Anthony Mackie mint Sam Wilson/Amerika kapitány, továbbá Danny Ramirez mint Joaquín Torres/Sólyom, Tim Blake Nelson mint Samuel Sterns/Vezér, Carl Lumbly mint Isaiah Bradley és Shira Haas mint Ruth Bat-Seraph/Sabra. A tervek szerint a filmet 2024. május 3-án mutatják be a mozikban.

A Mennydörgők rendezője Jake Schreier, a forgatókönyvet Eric Pearson írja. Az antihősökből álló csapatban helyet kap Florence Pugh mint Jelena Belova, Sebastian Stan mint Bucky Barnes/Tél Katonája, Wyatt Russell mint John Walker/U.S. ügynök, Olga Kurylenko mint Antonia Dreykov/Kiképző, David Harbour mint Alekszej Sosztakov/Vörös Őr, Hannah John-Kamen mint Ava Starr/Szellem és Julia Louis-Dreyfus mint Contessa Valentina Allegra de Fontaine. A film 2024. július 26-án kerül a mozikba.

William Hurt
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események