Wide Screen
Image default
Sorozatok

Augusztustól a következő munkacímmel forog a Sólyom és A tél katonája minisorozat

A Bosszúállók: Végjáték után Bucky előtt megnyílt az út az univerzum előtt, és rögtön saját sorozatot kap Sólyommal együtt a Disney+ felületen.

A Bosszúállók: Végjáték után Sam Wilson és Bucky Barnes magukra maradtak, nem számíthatnak Amerika Kapitány segítségére, hiszen a karakter leélte életét a múltban, s megöregedetten tért vissza az elsődleges idősíkba. De nem kell nélkülöznünk a Kapitányt a jövőben sem, hiszen a film végén Rogers átnyújtotta Samnek a pajzsot, így ő lett a Bosszúállók új vezetője, de nem feledkezhetünk meg a másik Kapitányról sem, Carol Danversről, aki minden bizonnyal majd az A-Force női szuperhőscsapat vezetője lesz.

Ami pedig Bucky és Sam jövőjét illeti, velük rövidesen találkozhatnak a rajongók, hiszen az egyik már bejelentett minisorozatban visszatérnek a képernyőre, méghozzá az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatáson. A legfrissebb hírek szerint pedig a vártnál előbb kezdik a forgatást, már nyár végén foroghat a hatrészes sorozat.

A DiscussingFilm értesülései szerint a Falcon & The Winter Soldier forgatása augusztus 12-én veszi kezdetét az atlantai filmstúdióban. Kari Skogland a Tag Team munkacímen lát neki a munkának, és ha minden jól megy, akkor az első részt valamikor 2020 augusztusában teszik elérhetővé a Disney+ kínálatában. A sztori nem ismert, de pletykák szerint a Végjáték utáni időkben játszódik majd a sorozat, amelyben Emily Van Camp és Daniel Brühl is visszatér, akikkel legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztunk.

Még több a témában...

Ismerd meg Thanos gyerekeit, a Fekete Rend tagjait

Kévés Bence Mihály

Taika Waititi rendező visszatér a Marvelhez, ő írja és rendezni a Thor 4. részét is

Kévés Bence Mihály

Ross Marquand nem tudja, hogy szerepel-e a Bosszúállók 4-ben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább