Wide Screen
Sorozatok

Kiválasztották a Sólyom & A tél katonája rendezőjét; Daniel Brühl és Emily Van Camp is visszatér

Egészen izgalmas hírek érkeztek a Sólyom & A tél katonája Disney+ minisorozatról, ugyanis a legújabb hírek szerint megvan a rendezője, és 6 epizódos lesz a minisorozat.

A Deadline egészen érdekes információkat osztott meg a Sólyom & A tél katonája című Disney+ minisorozatról, amelyben Anthony Mackie és Seebastian Stan visszatérnek a Marvel Moziverzumba, azonban az még egyelőre kérdőjeles, hogy előzménysorozatot látunk, vagy a Bosszúállók: Végjáték utáni időkbe kalauzolják el a rajongóknak, itt ugyanis akkor már Sólyom a Rogerstől kapott pajzzsal lesz látható.

Egy másik érdekes hír, miszerint az Amerika kapitány: Polgárháború két másik színésze, Daniel Brühl és Emily Van Camp is visszatérhetnek a sorozatban, míg előbbit Zemo szerepében, utóbbi pedig Sharon Carter ügynököt alakította korábban. A rajongókban többször is felmerült már a kérdés, hogy mi történt Zemoval a Polgárháború után, hiszen a karakterben sokan egy összeszedett bűnözőt láttak megbújni. Most nagyon úgy tűnik, hogy beigazolódni látszanak a rajongói elméletek, és Zemo ismét borsot tör Bucky és Sólyom orra alá.

Az oldal továbbá arról is említést tesz, hogy miután Sam elfogadta a pajzsot Amerika Kapitánytól a Végjáték végén, talán a sorozatban is látjuk majd a pajzsot, de ezt csak mellékesen jegyzik meg, nem borítékolható, hogy Sam az új Amerika Kapitányként tér vissza a Disney+ minisorozatában. Azt viszont biztos, hogy hat epizódos lesz a sorozat, amit az Emmy-díjra jelölt és BAFTA díjnyertes rendező, Kari Skogland dirigál majd. Skogland forgatott részeket A szolgálólány meséje című sorozathoz is, illetve az AMC új sorozatához, a NOS4A2-höz is.

A Sólyom & A tél katonája sorozatát varhatóan jövő év augusztusában fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

Ki lesz a Marvel Moziverzum következő főgonosza?

Kurdics Zoltán Gábor

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Kévés Bence Mihály

Még A tél katonájának sem engedték elolvasni a Végtelen háború forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább