Főoldal Filmek Antonio Banderes egyszer még visszatérne Zorroként, csakhogy átadja valakinek a stafétabotot
Filmek

Antonio Banderes egyszer még visszatérne Zorroként, csakhogy átadja valakinek a stafétabotot

Zorro hamarosan visszatér, de vajon Antonio Banderes is visszatér?

596
Zorro legendája

Ha Antonio Banderason múlik, akkor ő is szerepelni fog a Zorro rebootjában. 1998-ban Banderas játszotta az ikonikus kardforgatót a Zorro álarca című sikerfilmben Anthony Hopkins oldalán. Hopkins játszotta akkor a korábbi álarcos hőst, és csak azért tűnt fel, hogy átadja ezt az ikonikus szerepet a fiatalabb Banderasnak. Banderas később a 2005-ös Zorro legendája folytatásában visszatért.

Az elmúlt években több klasszikus filmsorozathoz és tévésorozathoz hozzányúltak. Úgy tűnik, hogy Banderas előtt is megnyílik a lehetőség, hogy egy új Zorro-filmben visszatérjen, és 1998 és 2005 után utoljára még eljátssza a szerepét. Természetesen a döntés nem Banderason múlik. A ComicBook kérdésére a színész elárulta, hogy szívesen eljátszaná a korábbi szerepét, ha felkérnék rá. Sőt, igazság szerint már elképzelése is van arra, hogy milyen szerepet osztana magának az új filmben. Banderas hasonlóan képzeli el a dolgot, mint anno Hopkins, vagy valamiféle mentort játszana az új részben egy fiatal színész mellett.

Igen, megtenném, megfontolnám ezt a lehetőséget, miért ne? Igen, azt hiszem, ma mondtam valami ilyesmit valakinek. Zorróról kérdeztek. Ha hívnának Zorro szerepére, azt tenném, amit Anthony Hopkins tett értem, vagyis továbbadnám a stafétát.

Antonio Banderas

A reboot ötlete nem először merül fel Hollywoodban, és különböző hírek szóltak arról, hogy mozgolódás van egy új film vagy tévésorozat körül. De arról is pletykáltak, hogy az NBC-nél egy női főszereplős rebooton dolgoznak, bár az év elején már arról beszéltek, hogy a projekt a The CW-hez került. A Disney+ is fejleszt egy sorozatot Wilmer Valderrama főszereplésével, de egyelőre semmi sem utal arra, hogy Banderas is részt venne benne, vagy hogy a sorozatnak bármilyen formában kapcsolódna a filmekhez.

“Elárulom nektek: Ez egy Zorro lesz ennek a generációnak, és hihetetlenül átgondolt lesz az eredettörténetével, és az alapja a hitelesség lesz. “Sok a dolgom, de készen állok a kihívásra.” – mondta Valderrama a The Drew Barrymore Show-ban májusban.

Banderas főszereplésével majdnem készült egy harmadik rész is, ami valójában egy crossover lett volna. A filmet Quentin Tarantino készítette volna, és Zorro találkozott volna a Django elszabadul főhősével, a Jamie Foxx által játszott Djangóval. De ahogy sok másból, ebből sem lett semmi.

9f8f1eeb1fe4f87c376e38cd1cc847cf
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zorro
Filmek

Antonio Banderas megnevezte utódját, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro

Egy biztos, nagyszerű választás lenne, de vajon sikerül összehozni?

Pénzmosó
BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Pénzmosó

Steven Soderbergh új filmje - nem is kell ennél többet mondani, irány...