Főoldal Filmek Antonio Banderas megnevezte utódját, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro
Filmek

Antonio Banderas megnevezte utódját, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro

Egy biztos, nagyszerű választás lenne, de vajon sikerül összehozni?

142
Zorro

Az elmúlt napokban Antonio Banderas már hangot adott annak, hogy még egyszer utoljára visszatérne Zorróként, de csak azért, hogy átadja a stafétabotot utódjának. A múltkori interjúban csak a lehetőségről beszélt, most azonban már azt is elárulta, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro. Zorro visszatéréséről nem először hallunk, hiszen párhuzamosan két projekten is dolgoznak.

A színész először az 1998-as Zorro álarca című filmben alakította az ikonikus álarcos igazságosztót, de mellette feltűnt az eredeti Zorrót alakító Anthony Hopkins, Don Diego de la Vega és Catherine Zeta-Jones oldalán. Később visszatért a 2005-ös folytatásban, a Zorro legendája című filmben, de ez azonban sem kritikailag, sem anyagi szempontból nem volt olyan sikeres, mint elődje, és a franchise ezzel itt véget is ért.

Ennek ellenére még mindig készül néhány, a filmekhez nem kapcsolódó kisfilmes változat. Az egyik egy spanyol vezetésű próbálkozás, ami az 1830-as évek Los Angelesében játszódik Miguel Bernardeau főszereplésével, míg Robert Rodriguez állítólag egy női főszereplővel készülő rebooton dolgozik a The CW amerikai csatorna megbízásából – bár ismerve a csatorna problémáit az elmúlt időkből, nem valószínű, hogy valaha is elkészülnek a sorozattal.

A ComicBook online portálnak adott interjújában Banderas a lehetséges folytatásról beszél. Lehet, hogy Tom Holland a Pókember után kipróbálta magát Nathan Drake szerepében és a következő Zorro lesz? Az Uncharted forgatásán találkozott Antonio Banderas az ifjú titánnal, és úgy tűnik, hogy összebarátkoztak, mert a legendás színész Hollandben látja a következő álarcos hőst. Ha rajta múlna, akkor nagyon szívesen átadná a kardforgató hős köpenyét.

Igen, megtenném, megfontolnám ezt a lehetőséget, miért ne? Igen, azt hiszem, ma mondtam valami ilyesmit valakinek. Zorróról kérdeztek. Ha hívnának Zorro szerepére, azt tenném, amit Anthony Hopkins tett értem, vagyis továbbadnám a stafétát.

Az Unchartedet [Tom Hollanddal] együtt csináltam, és ő annyira energikus és szórakoztató. Benne is megvan ez az úgynevezett szikra. Szóval miért is ne?

Antonio Banderas

Nagyszerű választás lenne, de nehéz megjósolni, mi a valószínűsége, hogy valóra válik Banderas kívánsága. Hollandre sűrű évek várnak, mivel a Pókember egy új trilógiájáról beszélnek, a Sony Pictures pedig kétségkívül szeretné előbb-utóbb elkészíteni az Uncharted folytatását. Kíváncsian várjuk, hogy ebből mit hoznak ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Pókember: Idegenben
Filmek

Hivatalos nevet kapott a Tom Holland vezette Pókember-trilógia

Eddig egyszerűen csak Pókember-trilógiaként hivatkoztunk rá, de van ennél hivatalosabb neve is.

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?

A csodálatos Pókember
Filmek

Andrew Garfield optimista választ adott, hogy látjuk-e még Pókember szerepében

Andrew Garfield nem zárkózik el egy potenciális A csodálatos pókember visszatéréstől