x
Close


Közelgő események

Filmek

Antonio Banderas megnevezte utódját, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro

Egy biztos, nagyszerű választás lenne, de vajon sikerül összehozni?

Antonio Banderas megnevezte utódját, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro
  • Publishednovember 28, 2022

Az elmúlt napokban Antonio Banderas már hangot adott annak, hogy még egyszer utoljára visszatérne Zorróként, de csak azért, hogy átadja a stafétabotot utódjának. A múltkori interjúban csak a lehetőségről beszélt, most azonban már azt is elárulta, hogy szerinte ki lehetne a következő Zorro. Zorro visszatéréséről nem először hallunk, hiszen párhuzamosan két projekten is dolgoznak.

A színész először az 1998-as Zorro álarca című filmben alakította az ikonikus álarcos igazságosztót, de mellette feltűnt az eredeti Zorrót alakító Anthony Hopkins, Don Diego de la Vega és Catherine Zeta-Jones oldalán. Később visszatért a 2005-ös folytatásban, a Zorro legendája című filmben, de ez azonban sem kritikailag, sem anyagi szempontból nem volt olyan sikeres, mint elődje, és a franchise ezzel itt véget is ért.

Ennek ellenére még mindig készül néhány, a filmekhez nem kapcsolódó kisfilmes változat. Az egyik egy spanyol vezetésű próbálkozás, ami az 1830-as évek Los Angelesében játszódik Miguel Bernardeau főszereplésével, míg Robert Rodriguez állítólag egy női főszereplővel készülő rebooton dolgozik a The CW amerikai csatorna megbízásából – bár ismerve a csatorna problémáit az elmúlt időkből, nem valószínű, hogy valaha is elkészülnek a sorozattal.

A ComicBook online portálnak adott interjújában Banderas a lehetséges folytatásról beszél. Lehet, hogy Tom Holland a Pókember után kipróbálta magát Nathan Drake szerepében és a következő Zorro lesz? Az Uncharted forgatásán találkozott Antonio Banderas az ifjú titánnal, és úgy tűnik, hogy összebarátkoztak, mert a legendás színész Hollandben látja a következő álarcos hőst. Ha rajta múlna, akkor nagyon szívesen átadná a kardforgató hős köpenyét.

Igen, megtenném, megfontolnám ezt a lehetőséget, miért ne? Igen, azt hiszem, ma mondtam valami ilyesmit valakinek. Zorróról kérdeztek. Ha hívnának Zorro szerepére, azt tenném, amit Anthony Hopkins tett értem, vagyis továbbadnám a stafétát.

Az Unchartedet [Tom Hollanddal] együtt csináltam, és ő annyira energikus és szórakoztató. Benne is megvan ez az úgynevezett szikra. Szóval miért is ne?

Antonio Banderas

Nagyszerű választás lenne, de nehéz megjósolni, mi a valószínűsége, hogy valóra válik Banderas kívánsága. Hollandre sűrű évek várnak, mivel a Pókember egy új trilógiájáról beszélnek, a Sony Pictures pedig kétségkívül szeretné előbb-utóbb elkészíteni az Uncharted folytatását. Kíváncsian várjuk, hogy ebből mit hoznak ki.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.