Wide Screen
Image default
Filmek

Anne Hathaway elárulta, hogy Christopher Nolan filmjeinek forgatásán miért nincsenek székek

Christopher Nolan irányítása alatt nincs idő lazsálni.

A Sötét lovag-trilógiában Anne Hathaway játszotta Seline Kyle-t, azaz Macskanőt a filmvásznon, most azonban egy érdekes dologra hívta fel a figyelmet, hogy Christopher Nolan a filmek forgatásán miért nem engedi meg a stábtagoknak, hogy széket vigyenek.

A napokban a Variety készített interjút a színésznővel, aki visszaemlékezett arra, milyen volt Christopher Nolan-nal dolgozni A sötét lovag – Felemelkedés és a Csillagok között produktumokon. Nem titok, hogy Nolan egyedülálló megközelítést alkalmaz a filmek forgatásánál, és talán nem véletlen, hogy sorozatosan hozzák az elismerést a darabok. Az elmúlt évtizedekben Nolan felért a csúcsra, egyike azoknak a kevés rendezőknek, akit bármelyik stúdió és bármilyen produkció élén szívesen látna.

Az elmúlt hetekben még többet lehetett olvasni Nolan nevét, hiszen legújabb filmje a Tenet lehet az első olyan blockbuster, amit a koronavírus-járvány után elsőként bemutatnak be az amerikai mozikban. A filmet kétszer már el kellett halasztani, de a Warner Bros. továbbra is kitart a premier mellett, hogy moziban kell látni a Tenet-et.

Hathaway azt próbálta elmesélni az interjú alatt, hogy a filmrendező nemcsak a székeket, de még a mobiltelefonokat sem engedi meg a forgatásokon, és mind erre nyomós oka van a rendezőnek.

Chris nem engedi meg a székeket. Kétszer dolgoztam vele, és azzal érvvel, hogy ha székeket viszünk, akkor az emberek ülni fognak, és ha ülnek, akkor nem dolgoznak. Úgy értem, hogy hihetetlenek ezek a filmek terjedelem, ambíció és technikai vitézségek és érzelmek szempontjából. Mindig határidőn belül elkészülnek, és költségvetést sem lépi át. Szerintem ezért ragaszkodik ehhez a székes dologhoz.Anna Hathaway

Nem először mesélnek erről, hogy Nolan munkamániás, nagyon bele tud feledkezni a munkába, és nehezen tudja letenni a lantot. Ugyanakkor minden egyes alkalommal láttuk, hogy kifizetődő volt az eredmény, a filmeket a rajongók és a kritikusok is évről-évre zabálják a mozikban.

Anne Hathaway

Még több a témában...

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Kévés Bence Mihály

Egész Európában nagyot ment a Tenet

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Tenet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat