Anne Hathaway Christopher Nolan

Anne Hathaway elárulta, hogy Christopher Nolan filmjeinek forgatásán miért nincsenek székek

Christopher Nolan irányítása alatt nincs idő lazsálni.

A Sötét lovag-trilógiában Anne Hathaway játszotta Seline Kyle-t, azaz Macskanőt a filmvásznon, most azonban egy érdekes dologra hívta fel a figyelmet, hogy Christopher Nolan a filmek forgatásán miért nem engedi meg a stábtagoknak, hogy széket vigyenek.

A napokban a Variety készített interjút a színésznővel, aki visszaemlékezett arra, milyen volt Christopher Nolan-nal dolgozni A sötét lovag – Felemelkedés és a Csillagok között produktumokon. Nem titok, hogy Nolan egyedülálló megközelítést alkalmaz a filmek forgatásánál, és talán nem véletlen, hogy sorozatosan hozzák az elismerést a darabok. Az elmúlt évtizedekben Nolan felért a csúcsra, egyike azoknak a kevés rendezőknek, akit bármelyik stúdió és bármilyen produkció élén szívesen látna.

Az elmúlt hetekben még többet lehetett olvasni Nolan nevét, hiszen legújabb filmje a Tenet lehet az első olyan blockbuster, amit a koronavírus-járvány után elsőként bemutatnak be az amerikai mozikban. A filmet kétszer már el kellett halasztani, de a Warner Bros. továbbra is kitart a premier mellett, hogy moziban kell látni a Tenet-et.

Hathaway azt próbálta elmesélni az interjú alatt, hogy a filmrendező nemcsak a székeket, de még a mobiltelefonokat sem engedi meg a forgatásokon, és mind erre nyomós oka van a rendezőnek.

Chris nem engedi meg a székeket. Kétszer dolgoztam vele, és azzal érvvel, hogy ha székeket viszünk, akkor az emberek ülni fognak, és ha ülnek, akkor nem dolgoznak. Úgy értem, hogy hihetetlenek ezek a filmek terjedelem, ambíció és technikai vitézségek és érzelmek szempontjából. Mindig határidőn belül elkészülnek, és költségvetést sem lépi át. Szerintem ezért ragaszkodik ehhez a székes dologhoz.Anna Hathaway

Nem először mesélnek erről, hogy Nolan munkamániás, nagyon bele tud feledkezni a munkába, és nehezen tudja letenni a lantot. Ugyanakkor minden egyes alkalommal láttuk, hogy kifizetődő volt az eredmény, a filmeket a rajongók és a kritikusok is évről-évre zabálják a mozikban.

Anne Hathaway
Total
1
Shares
Previous Article
A láthatatlan ember

A láthatatlan ember folytatására utalt Elisabeth Moss?

Next Article

Friss gameplay és minden, amit a Crash Bandicoot 4-ról tudunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!