Snoke

Andy Serkis reméli, hogy Snoke túlélte Az utolsó Jediket

Sokat hallottunk már arról, hogy Snoke visszatér a Star Wars: Episode IX-ben, amire most megint utalást kaptunk.

Sokat hallottunk már arról, hogy Snoke visszatér a Star Wars: Episode IX-ben, amire most megint utalást kaptunk.

Olykor nemcsak a rajongók, hanem maguk a színészek is meglepődnek egy forgatókönyvön. Így volt ez Andy Serkis színésszel is, amikor elolvasta Rian Johnson Az utolsó Jedik forgatókönyvét, amiben kaszát kapott Snoke legfőbb vezér. A film egyik legnagyobb hibája volt, hiszen úgy száműzték a karaktert, hogy semmit sem tudtunk meg eredetéről, hogy ki, és mi is ő valójában, honnan és mennyire ismeri az Erőt. Így hát sok rajongó abban reménykedik, hogy J.J. Abrams erre is talál megoldást a kilencedik részben.

Egy friss interjúban Serkis továbbra is kiáll amellett, hogy karaktere visszatérjen a trilógia befejező részében.

Kicsit sok volt nekem, de pontosan tudom, hogy miért ezt az utat választották, és szerintem nagy meglepetés volt a film közepén. Azonban nagyon szerettem azt a jelenetet, amikor Rey játszott Snoke-kal. Az a jelenet fantasztikus volt. Bárcsak túlélte volna [Snoke], de ki tudja?

Serkis azt is elárulta, hogy e-mail formájában megkereste J.J. Abrams rendezőt, hogy megtudjunk pár dolgot a folytatásról, azonban részletekbe nem bocsátkozott, hogy mit osztott meg vele a direktor. Ugyanakkor teljesen világos, hogy a színész nagyon szeretne visszatérni a kilencedik részben.

Több pletyka jelent meg arról is, hogy Abrams visszahozza a Ren Lovagokat, pontosabban bemutatja azokat miután Rian Johnson nem élt a lehetősséggel Az utolsó Jedikben. Ha valaki képes nagy dolgokra, akkor az J.J. Abrams, ő biztosan megbirkózik egy olyan feladattal, ahol Kylo Renből a franchise egyik leggonoszabb karakterét kell kihozni, bemutatni a Ren Lovagokat és még Snoke legfőbb vezért is visszahozni a halálból.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz az Egyesült Államokban.

Total
6
Shares
Previous Article

Pókember az Idegenben bemutatója után is marad a Marvel Moziverzumban

Next Article

Rajongói teória, hogy ki menti meg Tony Starkot az űrben

Related Posts