Venom 2. - Vérontó

Andy Serkis elárulta, hogy miért lett olyan meglepően rövid a Venom 2. – Vérontó

A valaha készült legrövidebb Marvel alkotás lesz a Venom folytatása.

A hét közepén megtudtuk, hogy a Venom 2. – Vérontó mindössze 90 perces lesz, ezzel pedig a valaha készült legrövidebb Marvel alkotásról beszélünk. Bár sokan meglepődtek a játékidő hosszán, úgy tűnik, hogy ez nem szegte kedvét a rajongóknak, akik áradoztak a folytatásról, miután szerdán este az egyik londoni moziban levetítették nekik.

Azon már meg sem lepődtünk, hogy a Venom 2. – Vérontó korhatár-besorolásnál nem kapott 18-as karikát, nálunk a 16-os karikával mutatják be a filmet, külföldön megkapta a PG-13-at. Serkis szerint ezzel súrolják a határokat, de ennél sokkal meglepőbb volt, hogy alig másfélórás lesz a film. Az első rész sem volt valami hosszú 112 percével, de ennyire rövid folytatásra senki sem gondolt. Rövid és tömör választ adott az IGN kérdésére Serkis, miért lett 90 perces Venom és Vérontó csatája.

Valójában mindig is így terveztük… mindig is azt akartuk ennél a filmnél, hogy egy igazi izgalmas kaland legyen. És egy gyors, izmos… nem lóg túl sokat az expozícióval. De miután kijelentettük ezt, úgy gondolom, valódi egyensúlyt teremtettünk aközött, hogy elidőzünk az összes karakterrel, szóval így azt érzitek, hogy teljesen elmerülünk a karakterekben, illetve azt, hogy nem rohanunk a következő csatára vagy akciórészre.Andy Serkis

Továbbá megtudtuk, hogy a Venomon dolgozó csapat már a kezdetektől fogva tisztában volt, hogy egy bizonyos ponton be kell hozni Vérontót a történetbe, s nem akartak túl sokat várni azzal, amíg erre sor kerül a filmben. Ennek ellenére a folytatás nem siet Eddie Brock és Venom kapcsolatával, amibe már kaptunk betekintést az előzetesekben is. Különösképpen nagy hangsúlyt fektettek erre a komédiára a vágószobában, hogy valódi érzelmek és pátosz, illetve valódi érzésekkel támogassák Venom és Eddie kapcsolatát.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Venom 2. - Vérontó
Total
1
Shares
Previous Article
Christopher Nolan

Christopher Nolan ezeket a feltételeket szabta a Universal Pictures stúdiónak, ha vinni akarja az új filmjét

Next Article
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Sung Kang egészen meglepő dolgot árult el karakteréről az Obi-Wan Kenobi című sorozatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!