Főoldal Filmek A Venom 2. – Vérontó rajongóknak tartott londoni vetítése után elárasztották reakciókkal az internetet a nézők, de miről árulkodnak ezek?
Filmek

A Venom 2. – Vérontó rajongóknak tartott londoni vetítése után elárasztották reakciókkal az internetet a nézők, de miről árulkodnak ezek?

Áradoznak az új filmről, tényleg ennyire jó lett a Venom 2. – Vérontó?

588
Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures

Vagy csak elfogult rajongók osztották meg első gondolataikat a filmről? Egyelőre nem tudjuk erre a választ, hiszen a filmet csak pár hét múlva fogják bemutatni mozikban, szóval addig maradnak a közösségi médiában megjelent reakciók. Tegnap este az egyik londoni filmszínházban meglepték a rajongókat egy számunkra megrendezett gálavetítésen, ahol a Venom 2. – Vérontó került a vetítőterembe, miközben Tom Hardy és Andy Serkis is jelen volt.

A szerencsések tegnap már látták a folytatást, aminek bemutatóját nem kevesebb mint öt alkalommal változtatták meg az elmúlt másfél évben. Akik ott voltak a vetítésen, mindenki pozitívan értékelte a filmet. Ez nem meglepő, tudva, hogy kimondottan képregényrajongók voltak jelen a teremben, szóval bármennyire is áradoznak a második részről, ezeket mindig kezeljük fenntartásokkal. Nem egy alkalommal láttuk ennek az ellenkezőjét, amikor egy filmet az első reakciókban az egekbe dicsértek, s hatalmas bukás lett a sorsa. Persze arra is láttunk példát, amikor nagyon jók voltak az első reakciók, s a film is elragadó lett. Gondoljunk csak a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája első benyomásaira, aminél szintén csak dicsérték a Marvel Studios munkáját.

Nagy de mit mondanak azok a rajongók, akik ott voltak tegnap a vetítőteremben a Venom 2. – Vérontó londoni előadásán?

A fenti rajongó úgy gondolja, hogy a film erőssége a tempó és a fergeteges akciójelenetek. A film passzol Tom Hardy kisugárzásához, amit magával hozott a szerephez. Kiemeli továbbá Woody Harrelson alakítását, aki lubickol Vérontó szerepében, és tökéletes választásnak bizonyult a szerephez.

Egy másik rajongó hálát ad a sorsnak, hogy az elsők között látta a filmet. Akárcsak a korábbi rajongó, ő is imádta a filmet. Megjegyzi, hogy a Venom első része az egyik kedvenc darabja a mai képregényfilmekből, és mindezt azzal indokolja, hogy a film nagyon emberi és nagyon szép történetet mesél Eddie Brockról, a film főhőséről.

Teljesen bezsongtam ettől a filmtől, annyira jó volt, és őszintén szólva annyira csodálatos, hogy egy hónappal korábban láthattam a filmet.

Egy másik rajongó azzal kezdi, hogy ezt a filmet látnod kell! Nem ment bele részletekbe, hogy miért, mindössze örömét fejezi ki, hogy találkozott a kedves Andy Serkis rendezővel és Tom Hardyval, majd köszönetet mondott a stúdiónak és a Cineword mozihálózatnak a vetítésért.

A Venom 2. – Vérontó egy őrült keveréke a buddy-filmnek, a romantikus (Venom és Eddie kapcsolatára utalva itt) és a horrornak. Nem vesztegetik az időt, hogy belecsapjon a közepébe, és utána sem lankad a figyelem. Hardy nagyon lelkes, akárcsak Harrelson Vérontó szerepében. Arra is felhívja a figyelmet, hogy van stáblista utáni jelenet, amiről nehogy lemaradj!

Teljes és tökéletes káoszként írta le a filmet. Minden rajongót arra buzdít, hogy október 15-én váltson jegyet az előadásra, és nézzék meg a Venom folytatását.

Újabb rajongó gondolja úgy, hogy a folytatás abszolút VÉRONTÁS volt, és ezt teljes szívéből állítja a rajongó. Imádta nagyon a filmet, és köszönetet mond a Cineworldnek, amiért meghívták.

És végezetül egy újabb rajongó üzeni azt, hogy mindenki menjen el és nézze meg a filmet a mozikban, utána pedig mondjanak köszönetet a csapatnak, mert elképesztő munkát végeztek – külön kiemelve Andy Serkis rendezőt.

Csak néhány gondolatot emeltünk ki a tegnapi vetítés margójáról, és ahogy olvasható, a kommentelők között, ájuldoztak az új résztől. Mindig nehéz dolog megítélni egy filmet közvetlenül a vetőteremből kilépve, hiszen még extázisban és a film hatása alatt vagyunk, ezért biztosabb képet csak azután kapunk majd, hogy megérkeztek az első, hosszabb írásos kritikák a filmről.

A Venom 2. – Vérontó bemutatóját október 1-jére tűzte ki a Sony Pictures, azonban a hazai filmforgalmazó írásában továbbra is október 14-ei dátum szerepel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vigyél a Holdra
Filmkritikák

Vigyél a Holdra kritika

A Vigyél a Holdra egy romantikus vígjáték a holdra szállás árnyékában.