Venom 2. - Vérontó

Kiderült, milyen hosszú lesz a Venom 2. – Vérontó, és ezzel a Marvel egyik legrövidebb adaptációja

Minden idők legrövidebb Marvel-filmje lesz a Venom 2. – Vérontó.

Három héttel a bemutatója előtt az amerikai mozihálózatok oldalán a jegyértékesítés mellett feltűnt az is, hogy milyen hosszú lesz a Venom 2. – Vérontó. Manapság ritkaságnak számít, hogy egy képregény- vagy szuperhősfilm (vagy bármilyen nagy stúdió blockbustere) 120 percnél rövidebb legyen, ennek ellenére a Venom folytatása meglepően rövidre sikerült.

Sőt, a filmek többsége még két órával sem éri be, egyre gyakoribbak, hogy egyes alkotás a 160 percet is elérik, de ennek sokan nem örülnek. Van azonban egy jó hírünk azoknak a rajongóknak, akik úgy tartják, hogy a filmek manapság túl hosszúak. Mint kiderült, a Venom 2. – Vérontó minden idők egyik legrövidebb képregényadaptációja lesz a maga 90 percével.

A jegyértékesítést már elkezdték a filmre, de az AMC és a Fandango oldalain a jegyvásárlás mellett az is feltűnt, hogy milyen játékidővel érkezik Andy Serkis filmje. A folytatás 22 perccel lesz rövidebb, mint az első rész. Viszonyításként más feldolgozásokhoz: a Marvel Moziverzum legrövidebb alkotása a Thor: Sötét világ és A hihetetlen Hulk (mindkettő 112 perc), míg DC Moziverzum legrövidebb filmje a Ragadozó madarak (108 perc). Egészen a 2000-es évekig kell visszamennünk, hogy olyan rövid filmet találjunk, mint a Venom 2. – Vérontó, de még a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó is két perccel hosszabb.

Természetesen a film játékideje nincs összefüggésben a minőségével, de akkor is szokatlan, különösen egy olyan folytatásnál, ami számos új karaktert mutat be. Tom Hardy szimbiózisban él Eddie Brock karakterével és Venommal, miközben bemutatkozik Vérontó szerepében Woody Harrelson, visszatér Michelle Williams (Anne Weying) és akkor még Naomi Harris mint Sikoly is szerepet kap. Nemrég megtudtuk azt is, hogy a második rész a csalódást keltő PG-13-as karikát kapta a korhatár-besorolásnál, itthon azért még így is 16-os karikával kerül a mozikba a film.

Venom 2. - Vérontó
Total
1
Shares
Previous Article
Örökkévalók

A Shang-Chi sikere után az Örökkévalók mozis exkluzív lesz, nem kap Premier Access megjelenést a Disney+-on

Next Article
Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

A rendező elárulta, hogy Shang-Chi és Katy kapcsolata miért maradt plátói a film végére

Related Posts