Taika Waititi

Akár egy jól sikerült egyetemi buli is lehetne a kép címe, ahogy Taika Waititi a Thor 4. forgatókönyvén dolgozik

Taikai Waititi rendező tovább csiszolja a forgatókönyvet.

Chris Hemsworth már megerősítette, hogy januárban elcsattan a várva-várt csapó, kezdetét veszi a Thor: Love and Thunder forgatása, most azonban egy rendkívül szórakoztató képet osztott meg Taika Waititi rendezőről, hogy milyen „kemény munkatempóban” finomítják a folytatás szkriptjét.

A sztárok már ott vannak Ausztráliában, a forgatási helyszínen; Natalie Portman családdal együtt érkezett. A rajongók mellett Hemsworth is izgatottan várja, hogy Jane Foster a Thor: Sötét világ után visszatérjen a Marvel Moziverzumba. Portman egy interjúban elszólta, hogy Mighty Thor történetét dolgozzák fel a filmvásznon, majd erre ráerősített Hemsworth is. Bár Waititi korábban már bejelentette, majdnem elkészült a szkripttel, de a forgatásig még finomítanak rajta egy kicsit. Erről a kemény és megfeszítő munkáról tett közzé egy vicces képet Hemsworth közösségi oldalán.

A félelmetes első forgatókönyvíró-találkozó a Thor: Love and Thunder-hez a még mindig vakmerő Taika Waititi vezetőnkkel. A jegyzeteim annyira részletesek és erősek voltak, hogy Taika csak egyetlen módon tudta teljesen feldolgozni, hogy begubózott, s a végtelen lehetőségekben kifundálva megálmodta, merre visz minket a film. A háttérben lévő fickó szintúgy nagyra értékelte a történetmesélő képességem.

Hogy pontosan merre is visz minket a film, még kérdéses, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy a Mighty Thor története fontos szerepet kap a filmben. Hemsworth korábban megerősítette, hiába az új Thor a történetben, karaktere marad a képernyőn, még nem jött el a búcsú ideje számára.

A Thor: Love and Thunder bemutatóját 2022. február 11-ére tolta a Marvel Studios.

Thor
Total
3
Shares
Previous Article

TESZT: Remothered: Broken Porcelain

Next Article
The Mandalorian

A Disney bemutatta a The Mandalorian S2 elbűvölő új előzetesét

Related Posts