Főoldal Filmek A Zack Snyder’s Justice League előzetese után kemény szavakat kapott a rendező, aki most visszavágott a kötekedőknek
Filmek

A Zack Snyder’s Justice League előzetese után kemény szavakat kapott a rendező, aki most visszavágott a kötekedőknek

Felemásra sikerült Az Igazság Ligája előzetese.

715
Az Igazság Ligája

A DC FanDome egyik fénypontja Az Igazság Ligája volt, legalábbis a szervezők valami hasonló szavakkal harangozták be, ehhez képest finoman szólva is nagy csalódást okoztak. Több okból kifolyólag is csalódottak vagyunk. Az egyik, s talán a legkiábrándítóbb az volt, hogy a rendezőn kívül rajongók kaptak helyet a műsorban, hiányoztak a szereplők. A Wonder Woman 1984 és az őrülten szórakoztató, egyedi hangvételű The Suicide Squad után lapos műsorral következett Snyder.

Abban nem okoztak csalódást, hogy kaptunk egy előzetest, amiről nem túlzás kijelenteni, hogy csak kivágott jeleneteket tartalmazott, benne volt Darkseid és DeSaad is, sőt, még fekete jelmezben Superman is besétált. Néhány információval is okosabbak lettünk, hogy négy egyórás részben fogják bemutatni a filmet az HBO Maxon, de később érkezni fog a négy rész egyben is, azaz négyórás kiadásban, ami pedig a címadást illeti, nem vitték túlzásba a készítők. A nem túl ötletes Snyder Cut’s Justice League címet kapta.

Igazából nem a panel minősége, nem a címadás, nem a pontos megjelenési dátum hiánya, hanem a trailer verte ki sokaknál a biztosítékot. A panel után több rajongó és újságíró is kemény szavakkal írta le a látottakat. Köztük a Forbes kritikusa, Scott Mendelson, aki Twitteren fakadt ki, hogy a trailer többnyire azt mutatja, amit láttunk a moziban – itt célozva arra, hogy még Snyder sem segíthet a minőségen. És ez indította be a lavinát, amire Snyder válaszolt.

A rendező válaszában gyereknek nevezte a kritikust, a film pedig felnőtteknek készül, valamint a kritikának nincs helye ebben a demográfiában. A direktor válaszán érződik, hogy vérig sértették, majd azzal támadt vissza, hogy jobban tette volna Mendelson, ha hallgat, s nem a kiszivárgott előzetest véleményezi.

Kemény szavak, de valahol igazat kell adnunk a külföldi lap szakértőjének, hiszen a trailer nem volt meggyőző, bár valóban új jeleneteket láttunk benne, őszintén szólva, nehéz elképzelni, hogy ebből az alapanyagból mit lehet kihozni négy órán keresztül. Ugyanakkor bízunk benne, s nagyon drukkolunk Snydernek, hogy lenyűgözze az ujjal mutogatókat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események